Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/04/2005

To Δ.Σ του Ν.Ο.Α για τους αγώνες στη Σαλαμίνα

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Α. αναφέρεται στη συμμετοχή του Ομίλου, σε αγώνες που διεξήχθησαν στην Σαλαμίνα, την Κυριακή 17 Απριλίου 2005. Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. κάνει γνωστό ότι στις 17/04/2005 πραγματοποιήθηκαν στη Σαλαμίνα οι 1οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας στη μνήμη “Σωτήρη Κιαμίλη”στους οποίους συμμετείχαμε με έξι (6) αθλητές, 4 κορίτσια και δύο αγόρια. Συμμετείχαν συνολικά εννέα (9) σύλλογοι κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού. Οι δικοί μας αθλητές , όντως καλά προετοιμασμένοι στο 2Χ Διπλό ΣΚΙΦ Κορασίδων Αρχαρίων 1000μ. κατέλαβαν την 1η θέση με τις : Γασπαράτου Χαρά και Τζωρτζάτου Μαρία. Στο 2Χ Διπλό ΣΚΙΦ Κορασίδων 1000μ. οι: Ίντονυ Ίννα και η Βασίλη Μαρία κατέλαβαν την 3η θέση.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα που ήταν δηλωμένοι οι υπόλοιποι αθλητές μας, δηλαδή στα μονά ΣΚΙΦ και οι 2 άντρες που είχαμε στην αποστολή μας, δεν πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και διακοπής των αγώνων.

Είναι πολύ λυπηρό , γιατί τα παιδιά αυτά ήταν προετοιμασμένα όλο το χειμώνα με πολύ καλή προπόνηση και οπωσδήποτε θα ήταν μέσα στα μετάλλια. Ελπίζουμε, με την αγάπη που έχουν στο άθλημα να συνεχίσουν την προπόνηση τους και στους επόμενους αγώνες να χαρούν κι αυτοί τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια στην Προπονήτρια κ. Ειρ. Κουνάδη για τους νέους συνδυασμούς που έκανε και επέτυχαν. Με την ευκαιρία αυτή το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. εκφράζει τα συγχαρητήρια των μαθητών Τζανετάτου Γρηγόρη, Γασπαράτου Δημήτρη, Νιφοράτου Σταύρου, οι οποίοι αντιπροσώπευσαν επάξια την Κεφαλονιά μας στους Σχολικούς Αγώνες Κολύμβησης στο Βόλο όπου ο Τζανετάτος Γρηγόρης κατέλαβε την 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο και οι υπόλοιποι κατέλαβαν μια αξιόλογη θέση με πολύ καλούς χρόνους , όπου ελπίζουμε ότι στην επόμενη αναμέτρηση του χρόνου θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Το ελπίζουμε, διότι τα παραπάνω παιδιά είναι αθλητές του Ομίλου μας, όπου με την ακατάπαυστη και επίμονη προσπάθεια της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Μωραϊτου Αλεξίας, κατάφεραν αυτά τα αποτελέσματα για τα οποία την συγχαίρουμε».

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency