Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/11/2008

A.Σ.Κ:«Οδηγός μας το πάθος μας για το μπάσκετ και την Κεφαλονιά»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς συνεχίζει τις παροχές του προς τους φιλάθλους του, καθώς εισάγει την ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο (www.askefalonia.gr).

Οι απανταχού Κεφαλλήνες, λοιπόν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν διαδικτυακά τις προσπάθειες του άξιου πρεσβευτή του νησιού μας, αρχής γινομένης από τη μονομαχία κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ Πήγασος Αργους την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

«O ΑΣΚ χρόνια τώρα στηρίζεται από πολύ κόσμο εντός και εκτός της Κεφαλονιάς» δηλώνει ο γενικός διευθυντής του συλλόγου κύριος Θανάσης Μουίκης για το νέο εγχείρημα και εν συνεχεία κάνει και μία αναδρομή στα οργανωτικά πεπραγμένα του ΑΣΚ: «Σκοπός ήταν πάντα η ομάδα να δίνει χαρά μέσα από τις επιτυχίες και την πρόοδο, ασχέτως για το αν θα απευθυνόταν σε ανθρώπους που ασχολούνταν με το μπάσκετ. Τον ΑΣΚ πάντα τον ενδιέφερε οι φίλαθλοι να παρακολουθούν σοβαρές προσπάθειες που θα μπορούσαν να τους κάνουν υπερήφανους. Αυτός ο τομέας αναπτύχθηκε ακόμα πιο σοβαρά μετά την συνένωση των δύο ομάδων μας το 2001.

Ο προγραμματισμός για τα τμήματα υποδομής, η τοποθέτηση του παρκέ, η είσοδος και η παραμονή στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών, δουλεύτηκε με πλάνο από τη διοίκηση του συλλόγου που είχε όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της τον Λεωνίδα Παπαδάτο, ως βασικό οραματιστή.
Στην επιδίωξή μας να ενημερώνουμε τον κόσμο και να ενώσουμε τον Κεφαλλονίτη σε αυτή μας την προσπάθεια σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Σαν συνέχεια αυτής της σκέψης ήρθε η επ’ ευθείας ηχητική κάλυψη μέσα στο το σάιτ της ομάδας μας και πλέον είναι γεγονός άλλη μία παροχή προς τον απανταχού φίλαθλό μας, που είναι η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων».

Καταλήγοντας ο κύριος Θανάσης Μουίκης τονίζει τα εξής: «Το διαδίκτυο είναι ένα σπουδαίο εργαλείο στα χέρια των ομάδων, όταν αυτές θέλουν να προοδεύουν. Στόχος μας άλλωστε είναι η προβολή του αθλήματος και της ομάδας που αγαπάμε, ενώ οδηγός μας στις συνεχείς εξελίξεις είναι το πάθος μας για το μπάσκετ και την Κεφαλονιά».

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency