Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/11/2008

A.Σ.Κ:«Οι παίκτες έδειξαν την προσωπικότητά τους»

Στην προσωπικότητα των παικτών του, αλλά και στη δυναμική παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Κρόνο Ιωαννίνων αναφέρθηκε ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, Λεωνίδας Παπαδάτος.

«Όλοι οι παίκτες έδειξαν πείσμα και πάθος για τη νίκη και φανέρωσαν στα κρίσιμα σημείο του αγώνα τη μεγάλη τους προσωπικότητα» τόνισε ο προπονητής του ΑΣΚ και συνέχισε: «Το στοιχείο της έντονης επιθυμίας και πίστης για τη νίκη θα πρέπει να το κρατήσουμε και για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αλιμο το οποίο είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Όσον αφορά τον κόσμο νιώθω την ανάγκη να πω ένα πολύ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, καθώς βοήθησε την ομάδα, ταυτίστηκε με το πείσμα και το πάθος των παικτών και έδειξε τι σημαίνει έδρα στη Κεφαλονιά. Ο κάθε φίλαθλος ξεχωριστά πρέπει να γνωρίζει ότι για εμάς αποτελεί κομμάτι της ομάδας και η δυναμική η παρουσία και η θετική του ενέργεια μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency