Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/03/2005

Ταρτάν και ηλεκτροφωτισμός στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου

Με την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα (ταρτάν) και τον ηλεκτροφωτισμό στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής», ο Δήμος Αργοστολίου συνεχίζει την παρέμβασή του για την βελτίωση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων και την κατασκευή νέων στο Αργοστόλι και στα Δημοτικά Διαμερίσματα.
Με την μεταφορά των αθλητικών εγκαταστάσεων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Δήμο πριν από τέσσερα χρόνια (2001), ο Δήμος βελτίωσε το σύνολο των υπαρχουσών αθλητικών υποδομών (πρώην ΕΑΚ) στο Κολυμβητήριο, στο Κλειστό Γυμανστήριο, στο Στάδιο «Ανδρέας Βεργωτής», στις ανοιχτές εγκαταστάσεις (τένις, μπάσκετ κ.λ.π.), έτσι ώστε να εκπληρούν τις σύγχρονες αθλητικές απαιτήσεις και να αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Κεφαλλονιά.
Οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Αργοστολίου θεωρούνται από τις αρτιότερες στην Ελληνική επαρχία και χρησιμοποιούνται ήδη, όπως είναι γνωστό, για την προετοιμασία ομάδων εθνικού και συλλογικού επιπέδου.
Η διοίκηση και λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων ανήκει στο νομικό πρόσωπο του Δήμου, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο –κατά γενική ομολογία- παράγει ένα σημαντικό έργο.
• Το έργο της τοποθέτησης του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο «Ανδρέας Βεργωτής» έχει συνολικό προϋπολογισμό 677.050 ευρώ και με αυτό θα γίνει επίστρωση του στίβου 400 μ. με έξη διαδρομές, με σύγχρονο συνθετικό τάπητα, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού (ΙΑΑF).
Με το ίδιο έργο θα γίνουν και οι απαραίτητες εργασίες απορροής των ομβρίων υδάτων περιμετρικά του σταδίου.
• Το έργο του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου «Ανδρέας Βεργωτής» έχει συνολικό προϋπολογισμό 203.360 ευρώ.
Ο φωτισμός θα γίνεται σε όλη την επιφάνεια του σταδίου, δηλ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο στίβο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της χρήσης κατά τις νυκτερινές ώρες.
Ο φωτισμός του σταδίου επιτυγχάνεται με 60 συνολικά προβολείς, που θα τοποθετηθούν ανά 15 σε 4 σιδοροϊστούς, ύψους 35 μ. στις τέσσαρες γωνίες του σταδίου.
Οι μελέτες και των δυο έργων έγιναν από μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τα έργα χρηματοδοτούνται από το (αθλητικό) ΕΠΤΑ και η δημοπρασία θα γίνει στις 31 Μαρτίου 2005.
Ο χρόνος της κατασκευής τους έχει προσδιορισθεί στους τέσσαρους μήνες.

Αργοστόλι, 10 Μαρτίου 2005
Γραφείο Τύπου Δήμου Αργοστολίου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήττα Α.Ο.Κ.Ι, χ για Ληξούρι 2 ήττες στην Δ’ Εθνική »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency