Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/05/2008

Νέο ξεκίνημα για τον Α.Σ.Κ

Η φετινή πορεία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον Aθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά ALKAT, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, το πρώτο ραντεβού της ομάδας μας έχει προγραμματιστεί στις 6 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης».


Υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Παπαδάτου, ο οποίος μετά από μία επιτυχημένη πορεία αποσύρεται από τη δράση και πλέον θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας τη νέα σεζόν, η προετοιμασία θα ξεκινήσει με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα των παικτών μας, εν όψει της νέας και ιδιαιτέρως απαιτητικής χρονιάς στη Γ’ Εθνική.

Το «παρών» στις προπονήσεις θα δίνουν οι παρακάτω αθλητές: Σταύρος Κουμανιώτης, Θανάσης Νικολόπουλος, Γιάννης Ντιμπ, Βαγγέλης Συγγούρης, Νεκτάριος Βαβέτσης, Σπύρος Φλωράτος, Ηλίας Αγγελάτος, Νίκος Κουγιανός, Παντελής Αγγούριας, Νίκος Καραπέτσας, Νίκος Καναλάτος.

Τα πρωινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Α.Σ.Κ. θα περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο “GymLand”.


Συζητήσεις με Γιατρά

Η διοίκηση του Α.Σ. Κεφαλονιά ΑLKAT, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον προπονητή Μάκη Γιατρά αναφορικά με την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Οι επαφές με τον Έλληνα προπονητή έχουν ξεκινήσει, ωστόσο οριστική απόφαση θα παρθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λειβαθώ - Ζαβλάνι 1-2 A.Σ.Κ:Καμπ στην Κεφαλονιά »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency