Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
29/03/2008

8ος Διεθνής Ποδηλατικός γύρος Κεφαλονιάς

8ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΗΛ: 6944784080 - 2671027118

www.panbike.com
Ο Ιωαννίδης Παντελής διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου 2008 τον 8ο Διεθνή Ποδηλατικό γύρο Κεφαλονιάς και προτείνει στους ποδηλάτες που μπορούν να ενταχθούν στην κατηγορία παλαιμάχων 30-40-50 ετών και άνω να δηλώσουν συμμετοχή στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ Κυριακή 1η Απριλίου

Αργοστόλι - Φάρσα - Αγ. Ευφημία - Σάμη - Πυργί - Τζανάτα - Αγ. Γεώργιος - Περατάτα - Λακήθρα - Αργοστόλι.

Σύνολο χιλιομέτρων 105.

Εκκίνηση 08:00 π.μ. από την κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Στο 20ο χλμ. θα πέσει σημαία για το αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει 50 χλμ. ποδηλασίας. Στο 75O χλμ. όπου θα γίνει και ο τερματισμός, οι αθλητές θα είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν να συγκεντρωθεί όλο το γκρουπ προκειμένου να συνεχίσουν όλοι μαζί τα υπόλοιπα 35 χλμ.

Με σεβασμό προς τους εαυτούς τους και προς τους συναθλητές τους είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουν την ποδηλατική διαδρομή τουριστικά και αγωνιστικά.

Προπομπός του ΕΤΑΠ ο Ιωαννίδης Παντελής τον οποίο πρέπει να σεβαστούν όλοι οι συμμετέχοντες. Επίσης προπομποί θα οριστούν και άτομα του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Α.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αθλητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν δελτίο Π.Ε.Π.Α. (τακτοποιημένο για το 2008).

Απαραίτητα επίσης είναι και τα γνωστά, δηλαδή:

κράνος, αγωνιστικό ποδήλατο δρόμου (τύπου κούρσας), ποδηλατικό σορτς και ζέρσεϋ, ποδηλατικά υποδήματα και τα ανάλογα πεντάλ και όχι πρόσθετες μπάρες.

Δεν θα συμμετάσχει αθλητής που δεν θα φορά το κράνος και δεν θα γίνει δεκτός ξανά στη διοργάνωση αυτή και θα έχει και τις ανάλογες κυρώσεις από την Π.Ε.Π.Α.

Για αθλητές που θα έχουν πρόβλημα τεχνικό π.χ. λάστιχο, θα υπάρχει αυτοκίνητο της SHIMANO για άμεση αποκατάσταση και μηχανή για την άμεση επαναφορά τους στο γκρουπ. Εάν οι αθλητές φέρουν κάποιους εφεδρικούς τροχούς μπορούν να τους μεταφέρουν με το λεωφορείο όπου θα ακολουθεί σε όλη την διαδρομή των 110 χλμ. Επίσης εντός του λεωφορείου θα μπορούν να επιβιβάζονται και οι συνοδοί των αθλητών.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έως και τις 25 Μαρτίου 2008.

Οι εγγραφές θα γίνονται στην Π.Ε.Π.Α. και για ευνόητους λόγους η αναχώρηση και η άφιξη των λεωφορείων θα γίνει στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Αναχώρηση των λεωφορείων : Σάββατο 29η Μαρτίου πρωινή ώρα 09:00.

Από τον διοργανωτή θα διατεθούν δύο λεωφορεία (αν χρειαστεί θα διατεθεί και τρίτο). Φροντίστε (όσο αυτό είναι δυνατό) ώστε οι θέσεις των λεωφορείων να καταληφθούν από έναν αθλητή και ένα συνοδό.

Επίσης θα γίνουν δεκτοί και οι αθλητές κάτω των 30 ετών εφόσον εγκριθούν από το διοργανωτή Ιωαννίδη Παντελή και με τον όρο ο οποίος θα τηρηθεί αυστηρά και ο οποίος ορίζει ότι θα είναι συνεργάσιμοι και θα ακολουθήσουν το τέμπο των παλαιμάχων.

Η ανωτέρω διοργάνωση έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και πρέπει να τηρηθούν ρητά οι όροι ενημέρωσης σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής.

Οι τρεις πρώτοι αθλητές από κάθε κατηγορία θα βραβευθούν με αναμνηστικό Κύπελλο και μετάλλιο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα λάβουν αναμνηστικό Δίπλωμα για τη συμμετοχή τους και το γνωστό μετάλλιο του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Κεφαλονιάς, ούτως ώστε να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες μια απλή ανάμνηση από το Διοργανωτή, Παντελή Ιωαννίδη.

Με την άφιξη στον τόπο διαμονής θα λυθούν όλες οι τυχόν απορίες σε αθλητές και συνοδούς για το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει και να είστε σίγουροι ότι υπάρχει υπευθυνότητα και εμπειρία 28 ετών. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει αυστηρότητα και πάρα πολύ φιλοξενία και αγάπη γι’ αυτό που λέγεται ποδήλατο διότι πρέπει να προφυλάξω τον παλαίμαχο αθλητή και προπάντων τη διοργάνωσή. Πάντα με αυτά που ορίζει η Ε.Ο.Π. και η Π.Ε.Π.Α.

Μετά τιμής
Ο διοργανωτής
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Παντελής
Πρωταθλητής Ελλάδος της Ελληνικής Ποδηλασίας

Γ Ε Υ Μ Α Τ Α

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ


Βραδινό: Σαλάτα εποχής, φέτα, μακαρόνια, νερό, ψωμί,χοιρινό φούρνου με πατάτες φούρνου και γλυκό ταψιού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πρωινό: Ψωμί, βούτυρο, μαρμελάδα, μέλι, γάλα, καφές φίλτρου, αυγά βραστά.

Μεσημεριανό: Σαλάτα εποχής, φέτα, μακαρόνια, νερό, ψωμί.
Μοσχάρι ψητό, πατάτες φούρνου και γλυκό ταψιού.
Η ποιότητα και η ποσότητα πάντα η γνωστή.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency