Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/03/2008

Τετ-α-τετ συνάντηση του Βουλευτής μας με τον Γ.Γ Υγείας

Ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο την αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στο Νομό Κεφαλληνίας – Ιθάκης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Μαρτίου 2008 παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αριστείδη Καλογερόπουλου, έπειτα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Κεφαλληνίας – Ιθάκης κ. Αλέξανδρου Παρίση.

Στη συνάντηση τέθηκαν αναλυτικά όλα τα ζητήματα των δομών Υγείας που απασχολούν τα δύο Νοσοκομεία του Νομού, τα δύο Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία.

Ο Γενικός Γραμματέας Υγείας κ. Καλογερόπουλος κατέγραψε όλα τα ζητήματα και τις θέσεις των Διοικήσεων και των εργαζομένων και επεσήμανε ότι με τη συνεργασία των Διοικητών των δύο Γενικών Νοσοκομείων του Νομού, δρομολογούνται οι διαδικασίες για την επίλυση των εκκρεμοτήτων και την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει.

Ο Βουλευτής του Νομού κ. Παρίσης ευχαρίστησε τον κ. Καλογερόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του να πραγματοποιήσει αυτήν την συνάντηση με αφορμή την παρουσία του στην Κεφαλονιά ως εκπροσώπου της κυβέρνησης για τον εορτασμό της θρησκευτικής και εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Απευθυνόμενος στις διοικήσεις και τους εργαζόμενους της Υγείας υπογράμμισε ότι έχει και θα εξακολουθήσει να έχει καθημερινή συνεργασία μαζί τους με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή του κοινωνικού αγαθού της υγείας.

Από το γραφείο τύπου
του Βουλευτή

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency