Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/01/2022

120.000 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου μπάσκετ-τένις υπέγραψε ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος

 Υπογράφτηκε από τον νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο «Εκσυγχρονισμός γηπέδων μπάσκετ – τένις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αργοστολίου», μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Αργοστολίου.

 

Το ως άνω έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με το ποσό των 120.000,00 € και περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπέδων αντισφαίρισης και καλαθοσφαίρισης με σύγχρονες τεχνοτροπίες που υπάρχουν στην αγορά.

Κατά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης παραβρέθηκε εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας & Ιθάκης, κ. Σταύρος Π. Τραυλός και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΙΝ κ. Δημήτριος Σπανός και εκ μέρος του Δήμου Αργοστολίου ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι Αντιδήμαρχοι κ. Διονύσιος Μινέτος και κ. Σπυρίδων Σαμούρης.

Κοινός τόπος όλων, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος της αθλητικής οικογένειας, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της συνεχούς ανάπτυξης του αθλητισμού.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency