Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/12/2021

Σημαντική άνοδος για τη ΓΕΚ στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ

Σημαντική άνοδος για τη ΓΕΚ στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ

Για πρώτη φορά ανάμεσα στα πρώτα 100 σωματεία στην Ελλάδα Με καλές ειδήσεις κλείνει η φετινή χρονιά για το σύλλογό μας. Μετά την ανακοίνωση της οριστικής αξιολόγησης του 2021 από τον ΣΕΓΑΣ, η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας
βρίσκεται στην 98η θέση, ανάμεσα σε 255 σωματεία που κατάφεραν να βαθμολογηθούν. Πρόκειται για την καλύτερη κατάταξη που έχουμε πάρει μέχρι σήμερα, η οποία συνοδεύτηκε από άνοδο 14 θέσεων σε σχέση με το 2019 (το 2020 λόγω πανδημίας δεν
υπήρξε αξιολόγηση). Η επιτυχία αυτή έρχεται σε μια δύσκολη χρονιά, στην οποία μέτρησαν μόνο τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και όχι τα Διασυλλογικά, που ανέκαθεν αποτελούσαν τη βασική πηγή βαθμών του συλλόγου μας.


Εκτός όμως από την αξιολόγηση του 2021, ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών που εντάσσονται στις κατηγορίες σχεδιασμού της Ομοσπονδίας για το 2022. Ανάμεσά τους, για πρώτη φορά, υπάρχουν και 2 δικά μας παιδιά: Στην προ-εθνική ομάδα Κ18 εντάσσεται ο σφαιροβόλος Δημήτρης Αντωνάτος και στην κατηγορία επίλεκτων αθλητών Κ18 η σπρίντερ η Αλίκη Σταματελάτου.


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας που με τις επιτυχίες ανέβασαν τον στίβο της Κεφαλονιάς ψηλότερα!

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency