Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/11/2021

Πρώτη εμφάνιση εντός για το Αντρικό τμήμα του ΑΣ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ήλιδας, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Αιγέα Γαστούνης στα πλαίσια της 2 ης αγωνιστικής της Β ΕΣΚΑΗ.

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 21/11 και ώρα 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» να χειροκροτήσουμε και να στηρίξουμε τη νέα μπασκετική ομάδα του Αργοστολίου. Ο coach Κωστίδης με σταθερά βήματα φέρνει στην ομάδα την αγωνιστική φιλοσοφία του καθώς και μια γενικότερη αναβαθμισμένη αθλητική νοοτροπία.

 Συνέχεια εμπειριών για τους παίδες

 Σε μία γιορτή για το τοπικό μπάσκετ η παιδική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Ακαδημία Κεφαλονιάς τη Κυριακή 21/11 και ώρα 12.00 στα πλαίσια του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΗ.

Συνέχεια προπονήσεων στον Πόρο

Οι προπονήσεις στο Δημοτικό Σχολείο Πόρου συνεχίζονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη τοπική κοινωνία για τη στήριξη και αγάπη που έχουν δείξει προς το άθλημα και το σύλλογο. Ίσως ήρθε η ώρα για τη δημιουργία κλειστού γηπέδου στη περιοχή. Σίγουρα τα παιδιά της περιοχής αγαπάνε το άθλημα. Ας τους δώσουμε και τα μέσα για να εξελιχθούν.


Με εκτίμηση
Εκ του ΔΣ

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency