Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/09/2021

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσκάλεσε αθλητές από τον ΠΑΟ Κεφαλονιάς!

Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρική χρονιάς η αυλαία των σχολών ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ άνοιξε με επίσημη πρόσκληση  επίλεκτων παικτών από τις ακαδημίες όλου του δικτύου της Ελλάδος.

 Οι Ακαδημία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΆ είχε τη χαρά να συνοδεύσει δύο αθλητές της 11&12 Σεπτεμβρίου τα δοκιμαστηκα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για επιλεγμένους αθλητές του δικτύου. Στην Παιανία οι μικροί παίκτες μας βρέθηκαν ανάμεσα στους Β. Σαμιος, Κ.Μπατσινιλα, Α. Λαγωνικακης και πολλούς άλλους. Από δίπλα τους δεν έλειψε στιγμή ο Β.Φωής(προπονητής και υπεύθυνος των σχολών ΠΑΟ Κεφαλονιά) καθώς και η Α.Φωή (φυσικοθεραπευτρια σε όλο το σύλλογο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΜΕΑ)

Η αξιολόγηση από Scouter θα συνεχιστή και στην Κεφαλονιά καθώς η αναζήτηση νέων ταλέντων είναι στα πλάνα τους. Οι δύο αθλητές της Ακαδημίας θα βρίσκονται ξανά στην Παιανία καθώς η αξιολόγηση τους θα συνεχιστή καθ'ολη τη διάρκεια της χρόνια. Η Ακαδημία ΠΑΟ Κεφαλονιά εύχεται στην Ακαδημία της να βρεθούν κι άλλα ταλέντα να ακολουθήσουν το δρόμο αυτό. 

Είναι χαρά μας η 14ετη συνεργασία με τις σχολές ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ διότι εκτός από την προσέγγιση των αθλητών σε υψηλά στάνταρ δίνει εφόδια και στους προπονητές με συνεχή σεμινάρια.

Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύομαι τα παιδιά τους στην Ακαδημία ΠΑΟ Κεφαλονιά. 

* Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο 5*5 Αργοστολίου.

Οι ηλικίες από 5-15 χρόνων

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6937247957 & 6972944922 

Σας περιμένουμε!

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency