Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
31/08/2021

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στη Σχολή χορού Eλισάβετ Λιβιεράτου! Μάθετε περισσότερα...

Η «Σχολή χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου » λειτουργεί στο κτίριο της οδού Αδελφών Λιβιεράτου 10 στο Ληξούρι Κεφαλονιάς από το 2008.
 Αποτελεί έναν χώρο κίνησης και αρμονίας, με μοναδικό σκοπό να μάθει στα παιδιά να εμπιστεύονται ,πόσο όμορφο είναι να εκφράζεσαι με τις κινήσεις του σώματος και τους ήχους της μουσικής .
Η μέχρι σήμερα πείρα η αγάπη και η ουσιαστική επαφή με τους μαθητές ,έχει πείσει όλους εμάς για το γεγονός ότι τα παιδιά αγαπούν να ταξιδεύουν μέσω της κίνησης και της μελωδίας της μουσικής περνόντας δημιουργηκά τον ελεύθερό τους χρόνο. Η σχολή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εκπληρώσει τις ανάγκες των παιδιών βασισμένες στην χορευτική παιδεία η οποία αποτελεί συνεργασίας και προγραμματισμού από ειδικό και έμεπειρο ανθρώπικο δυναμικό . Γι αυτό αντικείμενο και στόχος της σχολής είναι να διδάξει με τρόπο σωστό , μεθοδικό, ασφαλή και σύμφωνο με τις σύχρονες αντιλήψεις για την χορευτική παιδεία , είτε να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χορό είτε απλά θέλουν να χορεύουν και να χαίρονται με το μαθημά τους. Επιπλέον δίνεται βαρύτητα τόσο στη τεχνική όσο και στην δημιουργεία τουσώματος να είναι ικανό να χορέψει. Τέλος αποστολή της Σχολής είναι η εκπαίδευση ενός χορευτή-διδασκάλου, ο οποίος θα είναι ικανός να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες τάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τη διδασκαλία στα ερασιτεχνικά τμήματα έχει σαν στόχο όχι μόνο να καταρτίσει αλλά και να εμπνεύσει αγάπη για τον χορό.

Η σχολή είναι μέλος και κέντρο εξετάσεων, του διεθνούς οργανισμού Royal Academy of Dance για τον κλασικό χορό, του οργανισμού Imperial Society of Teachers OF DANCING για τον μοντέρνο χορό, προετοιμάζει υποψήφιους/ες για εξετάσεις σε ανώτερες και ανώτατες επαγγελματικές σχολές χορού, για διαγωνισμούς χορού και auditions.

Οι μικρότεροί μας μαθητές/τριες είναι 3 ετών!

Υπάρχει η δυνατότητα εξετάσεων και πιστοποίησης σπουδών για χορεύτριες/τές και για καθηγητές/τριες (RAD, ISTD).

Διδάσκουμε επίσης μαθήματα γύμνασης για χορευτές που θέλουν να βελτιωθούν και για «μη χορευτές» που θέλουν να είναι σε φόρμα!

Η σχολή τελεί υπό τη διεύθυνση της κ. Ελισάβετ Λιβιεράτου μέλος τηςβασιλικής ακαδημιας και είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Καθημερινά Εγγραφές πραγματοποιούνται 10-12πμ και 7-9 μμ στον χόρο της σχολής

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency