Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/09/2004

Έκτακτη γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ε.Π.Σ.Κ.Ι καλεί τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμή της να παραστούν, στην οποία αναλυτικά αναφέρει τα εξής:


Κύριε πρόεδρε,
Έχοντας υπόψη το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Κ.Ι καθώς και τη με αριθμ. 13/24-8-2004 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι συγκαλούμε έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων-μελών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15-9-2004 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κεφαλληνίας και ΙΘάκης στην πλατεία Μπακογιάννη, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
2. Εκλογή δυο γραμματέων για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών της Γ.Σ. μαζί με τον πρόεδρο (σύμφωνα με το καταστατικό προεδρεύει στη Συνέλευση ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Κ.Ι).
3. Έγκριση προϋπολογισμού χρήσεως 2005.
4. Συζήτηση για διάφορα τρέχοντα θέματα-λήψη απόφασης.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, δηλαδή Πέμπτη 16-9-2004 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.
Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση από έναν τακτικό αντιπρόσωπο, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, το οποίο εκπροσωπεί και είναι υποχρεωτικά μέλος του Δ.Σ. αυτού. Κάθε Σωματείο διαθέτει μια μόνο ψήφο.
Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για τη νομιμοποίησή τους πρέπει να κατατεθούν στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι το αργότερο προ τριών ημερών της ημέρας διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Σωματεία που συμμετείχαν στα οικεία Πρωταθλήματα της προηγούμενης περιόδου και έχουν διενεργήσει -όσα έχουν υποχρέωση- αρχαιρεσίες μέσα στις νόμιμες προθεσμίες.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Ε. Μαζαράκης
Ο γεν. γραμματέας
Δ. Κουμαριώτης

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency