Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/12/2020

Διαδικτυακές δράσεις από τον ΠΑΟ

Φινάλε στις διαδικτυακές δράσεις του Πράσινου Δικτύου με τρεις μέρες γεμάτες εκπλήξεις!
Πράσινων δράσεων συνέχεια όπου σε συνεργασία με την εταιρεία Sport Team, από το Σάββατο 19/12 μέχρι και την Δευτέρα 21/12 θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαδικτυακών δράσεων της Πράσινης οικογένεας.
 
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 19/12 όπου τα παιδιά του Δικτύου θα συμμετέχουν σε παιχνίδι ερωτήσεων με θέμα τις γνώσεις τους γύρω από την Α ομάδα του Τριφυλλιού. Στο πλαίσιο της Πράσινης αυτής γιορτής, που θα έχει ως ώρα ένάρξης την 11:30 π.μ., θα υπάρξουν σημαντικές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά!
Εν συνεχεία την Κυριακή 20/12 δυο μέλη του επιστημονικού προσωπικού της ΠΑΕ θα έχουν συνάντηση με γονείς από όλη την μεγάλη Πράσινη οικογένεια όπου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις τους σε καίρια θέματα διατροφής και ψυχολογίας. Πιο συγκεκριμένα το παρόν θα δώσει στις 10:30 π.μ. ο Εργοφυσιολόγος/Διατροφολός της ΠΑΕ κ. Γιώργος Παπαδημητρίου και στις 11:45 π.μ. ο Ψυχολόγος της ΠΑΕ κ. Κώστας Κασταμονίτης.
 
Το φινάλε στον μεγάλο αυτό κύκλο δράσεων θα δοθεί την Δευτέρα 21/12 όπου όλα τα μέλη της Πράσινης οικογένειας (παιδιά, γονείς, υπεύθυνοι, επιστημονικό προσωπικό) θα συναντηθούν για να μοιραστούν ευχές για το νέο έτος και για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν από αυτή την ιδιαίτερη μερα!
Απώτερος στόχο της Πράσινης οικογένειας είναι να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά αλλά και γνώση!
 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency