Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/10/2007

Ο κ. Μάκης Γιατράς νέος προπονητής του Α.Σ.Κ.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Κεφαλονιά», πρωτοεμφανιζόμενος στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας φέτος, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τα τμήματα υποδομής του, και δημιουργώντας τμήμα Κορασίδων, προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει ότι το δυνατόν καλύτερο στο μπάσκετ, στον αθλητισμό, στο νησί μας.Ξέροντας ότι τώρα πια όλη η Ελλάδα μας παρακολουθεί θέλουμε ακόμα περισσότερο να παρουσιάσουμε κάτι που σαν Σωματείο να μας αντιπροσωπεύει.

Αυτό είναι το ήθος, τα αθλητικά ιδεώδη, οι καλοί παίκτες και προπονητές, οι καλοί χαρακτήρες, το ποιοτικό θέαμα.

Υπάρχει μια μεγάλη ικανοποίηση γιατί φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο αν και έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μπροστά μας.

Τα τμήματα Υποδομής (130 παιδιών) προπονούν οι Λεωνίδας Παπαδάτος, Πάνος Ματιάτος, Γιάννης Βουργίδης, Γεράσιμος Μαρκάτος και Κωνσταντίνος Χριστόπουλος.

Η ανδρική μας ομάδα στήθηκε και ξεκίνησε με πρώτο προπονητή τον κ. Γιώργο Σκροπολίθα. Ο ίδιος ζήτησε όπως, συνήθως γίνεται, ένα 2ο προπονητή-βοηθό, έμπειρο, εν ενεργεία, με μπασκετική πορεία.

Μετά από σύσταση του παίκτη μας Αλέξη Παπαδάτου, προχωρήσαμε σε συμφωνία με τον περσινό βοηθό προπονητή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον κ. Κώστα Παπαϊωάννου.

Το μόνο αρνητικό ήταν ότι θα έπρεπε να περιμένουμε τον διορισμό του που βεβαίως με τα τότε δεδομένα φάνταζε σίγουρος. Σαν βοηθός, προς τιμή του, δέχθηκε προσωρινά να είναι ο Γιάννης Βουργίδης, που ήδη ήταν και είναι παράλληλα σε άλλα μας τμήματά βασικός προπονητής.

Δυστυχώς πρν λίγες μέρες λόγω αλλαγής των όρων πρόσληψης γυμναστών στα Αθλητικά Γυμνάσια την τελευταία στιγμή με απόφασή του Κ.Ι.Α.Δ. και ενώ είχε έλθει στο νησί μας ο κ. Παπαϊωάννου, γύρισε πίσω πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Τότε ήταν που το συμβούλιο του Α.Σ.Κ., μη βρίσκοντας βοηθό προπονητή, ανάλογο των απαιτήσεων του κ. Σκροπολίθα και λόγω κάποιων κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με κάποιον κατά την κρίση του καλύτερο.

Η σχέση μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η καλύτερη. Τον ευχαριστούμε για το ήθος και το σπουδαίο έργο που προσέφερε στο Σύλλογό μας και του ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο.

Ο νέος μας προπονητής από την Πέμπτη το πρωί είναι ο κ. Μάκης Γιατράς, πρώην προπονητής του Κεραυνού Αιγίου που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Θεωρείται και είναι πολύ αξιόλογος προπονητής και τον ευχαριστούμε που έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας στο χρονικό αυτό σημείο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την οικονομική και ηθική στήριξη. Πιστεύουμε ότι θα τον ικανοποιήσουμε και τον περιμένουμε στο γήπεδο πάλι στις 04/11/07 και ώρα 12.00’.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency