Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/10/2007

Παρέμεινε στη Β' κατηγορία Μπάντμιντον ο "Αίνος"

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο άθλημα του Μπάντμιντον, με τη συμμετοχή 16 ομάδων από όλη την Ελλάδα, οι οποίες, όπως αναφέραμε και στο φύλλο του Σαββάτου, χωρίστηκαν σε δύο Ομίλους των τεσσάρων και δύο Ομίλους των τριών. Από τις ομάδες που συμμετείχαν, δύο ανέβηκαν στην Α’ Εθνική Κατηγορία, τέσσερις υποβιβάστηκαν στη Γ’.Ο Α.Σ. «Αίνος» συμμετείχε σ’ έναν Όμιλο των τριών, με αντιπάλους ισχυρές ομάδες της Κατηγορίας, προερχόμενες από την Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, με αποτέλεσμα στην τελική βαθμολογία να καταταγεί τρίτος, αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές: Σ. Παπαδάτος, Ν. Κολαϊτης, Ν. Γεωργόπουλος, Φ. Ζαπάντης Λ. Κολαϊτη, Μ. Καλιτσουνάκη, Δ. Κουνάδη, Α. Δελλαπόρτα. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο γυμναστής Πέτρος Δελλαπόρτας.

Ρεπορτάζ: Φώτης Τσιλιμιδός

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency