Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/09/2020

Αγώνας–Επίδειξης για σκάφη ανοιχτής θάλασσας μέσα στον κόλπο του Αργοστολιού από τον Ναυταθλητικό όμιλο Κεφαλονιάς

Τώρα που το καλοκαίρι βαδίζει σταθερά προς το τέλος του, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΝΟΚΙ) κάνει μια πρώτη κίνηση ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των συμπολιτών μας για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου οργανώνει Αγώνα – Επίδειξη για σκάφη ανοιχτής θάλασσας μέσα στον κόλπο του Αργοστολιού ξεκινώντας από το λιμάνι. Η ώρα εκκίνησης του Αγώνα προβλέπεται (καιρού επιτρέποντος) να είναι στις δώδεκα το μεσημέρι και όλη η διαδρομή θα είναι περίπου 4 ναυτικά μίλια. Για όσους δεν μας γνωρίζουν καλά, ο ΝΟΚΙ διατηρεί αδιάλειπτα από το 1987 ενεργό τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλο το Ιόνιο συμμετέχοντας και διοργανώνοντας Αγώνες με αρκετές διακρίσεις (δύο συνεχόμενες χρονιές σκάφος του Ομίλου μας ήταν δεύτερο στη γενική βαθμολογία της περιφέρειας του Ιονίου) αλλά και με συμμετοχή στο Ράλι Αιγαίου.
Ο ΝΟΚΙ σας καλεί, όλους όσους έχουν την περιέργεια να γνωρίσουν το άθλημα της Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θάλασσας, ανεξαρτήτου ηλικίας, να έρθουν σε επαφή μαζί μας με μοναδική προϋπόθεση να ξέρουν κολύμπι. Σας περιμένουμε το Σάββατο στις 7.00 το βράδυ στα γραφεία του ΝΟΚΙ στο Μαϊστράτο ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον Έφορο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Μπάμπη Καλογηράτο τηλ. 6946707640 ή με τον Γραμματέα Μάκη Μαρκέτο τηλ. 6970895823, για να κανονίσουμε την συμμετοχή σας με κάποιο από τα σκάφη.
Το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency