Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/06/2020

Άνοδος του ΑΣΚ στην Α2 ΕΣΚΑΗ

Η ΕΣΚΑΗ επικύρωσε με απόφαση της τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων και ο ΑΣΚ ανακηρύχθηκε πρώτος στον 2ο όμιλο της Β ΕΣΚΑΗ με ρεκόρ 13 νίκες-1 ήττα και ανεβαίνει στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

 

Η διοίκηση του ΑΣΚ αισθάνεται υπερήφανη και δικαιωμένη για την επιλογή της η ομάδα να στηριχθεί σε αθλητές του παιδικού τμήματος αλλά και σε έμπειρους αθλητές κεφαλλονίτες χωρίς την προσθήκη μεταγραφών και βέβαια στην επιλογή των προπονητών Βουργίδη- Φανού ήταν όλοι πρωταθλητές από την πρώτη αγωνιστική ως την τελευταία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους αθλητές και τις οικογένειες τους, τους προπονητές ,τους χορηγούς και τους φιλάθλους μας για τη συμβολή τους στην επιτυχία.

Ο οργανισμός του ΑΣΚ σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο όμως σεβόμενος την ιστορία του και τα εκατοντάδες παιδιά του σηκώνει από αύριο τα μανίκια και ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά υποσχόμενος ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και φυσικά...ωραίο μπάσκετ.

Εκ του ΔΣ
Μιχάλης Βασιλάτος Θέμης Καββαδίας
Πρόεδρος Αντιπρόεδρος

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency