Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/03/2020

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: «Μην εκπλαγείτε αν τον δείτε στον πρώτο γύρο του draft»

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Στην περίπτωση του Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού στάθηκε ο ο Τζέισον Φιλίπι, πρώην scout ομάδων του ΝΒΑ, όταν αναφέρθηκε σε ενδιαφέροντα projects από την Ευρώπη.

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Ο Σέρβος νεαρός με το σπουδαίο ταλέντο ανήκει εδώ και λίγα χρόνια στο δυναμικό του Ολυμπιακού.  Οι περισσότεροι περιμένουν να καταλήξει στο ΝΒΑ σύντομα, τη στιγμή που πέρσι και φέτος έχει πάρει τις πρώτες του εικόνες στην Euroleague. Κατά βάση, όμως, ενισχύει τον Ολυμπιακό Β’ στο πρωτάθλημα της Α2. 

Σε κείμενό του στο «babcockhoops.com», ο Τζέισον Φιλίπι αναλύει την περίπτωσή του κι αναφέρεται στο ενδεχόμενο να τον δούμε ψηλά στο προσεχές draft.

«Ο Σέρβος Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που παίζει αυτή τη στιγμή στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, μπορεί να αποδειχθεί σε X-factor του φετινού draft και θα μπορούσε να είναι ένα sleeper pick (σ.σ. κάποιος που μπορεί να καταλήξει πιο ψηλά απ’ ο,τι περιμένουν). Το δικό μας γκρουπ στο Babckock Hoops τον είχε ήδη ψηλά, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο με τον Ποκουσέφσκι σε άλλα mock drafts. Η τιμή της μετοχής του, όμως, αυξάνεται σταθερά.

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency