Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/02/2020

Πολύ καλή εμφάνιση στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου της Πάτρας από τη Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας

Η περίοδος του κλειστού στίβου ξεκίνησε δυναμικά για τη ΓΕ Κεφαλληνίας, που συμμετείχε με 6 αθλήτριες και 1 αθλητή, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα.

Στο ύψος γυναικών, η Μέμη Αλυσανδράτου ήταν πρώτη με 1.60, άλμα που πέρασε εύκολα με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στο 1.63, το οποίο η Μέμη έριξε οριακά, χάνοντας την ευκαιρία για νέο ατομικό ρεκόρ. Στο ύψος αγοριών Κ18, ο Πάνος Αλυσανδράτος ήταν 2 ος με 1.71, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, η Νάντια Σταματελάτου πήρε την 3 η θέση με 1.55. Στα 60μ κοριτσιών Κ16, η 14χρονη Αλίκη Σταματελάτου, ήταν εξαιρετική και τερμάτισε πρώτη ανάμεσα σε 44 αθλήτριες, με χρόνο 8.28.

Αν και «φορτωμένη» προπόνηση, η Ιωάννα Σολιδάκη συμμετείχε στα 60μ Κ18, τερματίζοντας 6 η με 8.40. Μαζί της αγωνίστηκε και η Έμη Φαρακλού, που τερμάτισε στη 18 η θέση.

Τέλος, η Αντριάνα Τάτα αγωνίστηκε στο τριπλούν (5 η με επίδοση 10.18μ) και στα 60μ εμπόδια (6 η θέση με επίδοση 10.25)

Πλέον η ομάδα της Γ.Ε.Κ ετοιμάζεται για τον αγώνα-στόχο για τον κλειστό στίβο, που δεν είναι άλλος από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Φλεβάρη.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency