Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/12/2019

7ο τουρνουά αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» [21.12.19]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο τουρνουά αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου.

 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική όπως κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν αρκετά τρόφιμα, τα οποία μετέφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο την Δευτέρα 23/12 από μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Ελπίζουμε να κάνουν τις γιορτές των οικογενειών που τα έχουν ανάγκη λίγο καλύτερες.

Το τουρνουά φέτος σε αντίθεση με άλλες χρονιές ξεκίνησε με ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ του τμήματος Mini του Κεφαλληνιακού και του αντίστοιχου τμήματος του συμπολίτη ΑΣΚ. Τα παιδιά έπαιξαν 5 οκτάλεπτα αποδίδοντας ωραίο μπάσκετ και οι coaches (Δαμκαλής και Δούλιας) χρησιμοποίησαν όλα τα παιδιά που είχαν στους πάγκους τους. Με τη λήξη του παιχνιδιού ο Κεφαλληνιακός τίμησε τον coach Πάνο Ματιάτο για την προσφορά του στο Κεφαλλονίτικο μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Αντωνάτος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον coach Ματιάτο ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος. Ακολούθως διεξήχθει ένα διαγωνισμός ‘’βολών’’ στον οποίο συμμετείχαν οι αθλητές των 2 ομάδων και ο νικητής πήρε ώστε δώρο μια μπάλα μπάσκετ την οποία προσέφερε ο Πάνος Ματιάτος. Στη συνέχεια και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι εγγραφές ξεκίνησε ο προκριματικός γύρος του 3on3 με στόχο το F4. Συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες και την πρόκριση στα τελικά πήραν οι Αθεράπευτοι, τα Μελομακαρονάκια, οι Κούρλιανς και οι Amigos. Στην ανάπαυλα μεταξύ των προκριματικών και του F4 διεξήχθει ο διαγωνισμός τριπόντων. Συμμετείχαν περισσότερα από 35 άτομα και στην τελική εξάδα προκρίθηκαν οι Μιχαλάτος, Γαρμπής Α., Πορτελάνος, Καταγιαννάκης, Σκροπολίθας και Γαρμπής Μ. Νικητής αναδείχθηκε ο Αντρέας Πορτελάνος (παίκτης του ΝΕΟΛ) ευστοχόντας 11 φορές από τα 6,75.

 

 Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε:

1ο μέρος  
2o μέρος 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency