Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/09/2007

Αλ. Παρίσης: Περιοδία στην Παλική

Στα Κουβαλάτα, στο Σχοινιά και στο Λειβάδι, χωριά της Παλικής, περιόδευσε την περασμένη Παρασκευή, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αλέξανδρος Παρίσης. Στο κάθε χωριό έγινε συζήτηση με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ ο Αλέξανδρος Παρίσης, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε και στα έργα υποδομής άνω των επτά εκατομμυρίων Ευρώ που έγιναν στη Παλλική το διάστημα των 3,5 χρόνων διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Εκτός από τις συγκεντρώσεις στα ανωτέρω χωριά ο Αλέξανδρος Παρίσης, επισκέφτηκε και σπίτια φίλων και ψηφοφόρων του, οι οποίοι του εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξή τους στον αγώνα του για την κατάκτηση της βουλευτικής έδρας.

Σήμερα Σάββατο πρωί, ο Αλέξανδρος Παρίσης περιόδευσε στα καταστήματα της Σάμης και είχε συζητήσεις με καταστηματάρχες και καταναλωτές, ενώ το βράδυ θα βρίσκεται στη Σκάλα όπου οι φίλοι του έχουν οργανώσει επισκέψεις και συζητήσεις στις γειτονιές του χωριού.

Από το Γραφείο Τύπου
του Αλέναδρου Παρίση

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency