Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/12/2019

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ για το Ίδρυμα «Σωτήρ»

Για 8η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποίησε τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ για την ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος «Σωτήρ». Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019. Ο αγώνας και φέτος ήταν μια πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς (Α.Σ.Κ.) και τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Για την ιστορία, η ομάδα των μπλε επικράτησε με σκορ 51 – 39!!!

Οι φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστήμιου μας παραδίδουν εδώ και 8 χρόνια ένα μάθημα ανθρωπιάς, ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης, προσκαλώντας γονείς, παιδιά, φοιτητές, εργαζόμενους και φυσικά τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία έτη, για έναν τόσο ευγενή στόχο.

Δίνοντας λοιπόν το συμβολικό τίμημα του ενός ευρώ ως θεατές, αλλά και με οποιοδήποτε ποσό χορηγίας ως ιδιώτες και επιχειρήσεις, προσφέρουμε μια ανάσα ελπίδας και αγάπης σε πολλά παιδικά χαμόγελα και συμβάλλουμε στο απαιτητικό έργο του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Σωτήρ», το οποίο δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο από τους τόσο δύσκολους κοινωνικά και οικονομικά καιρούς!

Με γνώμονα τον αξιέπαινο εθελοντισμό των φοιτητών, τη συνεργασία της τοπικής κοινωνίας και κυρίως το σεβασμό για τον συνάνθρωπο, το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας έχει καταφέρει να μετατρέψει αυτή τη μικρή συλλογική προσπάθεια σε ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό.

Είναι πολύ σπουδαίο σε τόσο φθαρμένους κοινωνικά καιρούς να υπάρχει αίσθημα και συνείδηση κοινωνικής ευθύνης, κάτι που μας αποδεικνύουν έμπρακτα οι φοιτητές πως διαθέτουν, μέσω του φιλανθρωπικού τους εγχειρήματος!

Ρίξτε μια ματιά...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

1ο Μέρος 

2ο Μέρος

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency