Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/11/2019

Ο Κ.Ο.Α συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη 23-24/11 στη Πάτρα. Τον Όμιλο μας αντιπροσώπευσαν, στην Ανδρική ομάδα, ο Τραυλός Παναγής και Αντωνάτος Βύρωνας.

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση έχασαν από τον Όμιλο Κορίνθου στο tie break του διπλού με 13-11 και ο αγώνας διήρκησε τέσσερις ώρες. Αμέσως μετά αντιμετώπισαν τη Νίκη Πατρών όπου η κούραση και οι ατυχίες τους οδήγησαν οριακά με ήττα 2-1. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους δύο αθλητές που έλαβαν μέρος και κυρίως τον νεαρό Τραυλό Παναγή όπου συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία Ανδρών. Να σημειωθεί ότι ο προπονητής τα Ομίλου Βύρωνας Αντωνάτος αντικατέστησε τελευταία στιγμή τον αθλητή Καμπανό Ελευθέριο που λόγο ενός σοβαρού τραυματισμού δεν μπόρεσε να λάβει μέρος. Ο Όμιλος δεν είχε Γυναικεία αντιπροσώπηση λόγο σχολικών υποχρεώσεων των αθλητριών. Ο Ομίλος προτίμησε να αγωνιστούν αθλητές μικρής ηλικίας προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία και αγωνίστηκες παραστάσεις.

                                   Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                          Η Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος                                Ανδρεόλα Ελένη 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency