Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/08/2007

Ολοκληρώθηκε η 19η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007 στο Μεγανήσι η 19η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου που είχε ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου στην Πάτρα. Στον Αγώνα συμμετείχαν 60 περίπου σκάφη από όλη την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Σερβία μεταξύ των οποίων και μερικά από τα πιο δυνατά Ελληνικά πληρώματα. Την Κεφαλονιά εκπροσώπησε επάξια ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης (ΝΟΚΙ) με τρία σκάφη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΝΟΚΙ είχε τα περισσότερα σκάφη από όλους τους άλλους Ομίλους των Ιονίων Νήσων.

Το σκάφος ‘’ΑΝΑΜΑ’’ με κυβερνήτη το Μάκη Μαρκέτο απέσπασε 2 τρίτες θέσεις, την 4η θέση στην κατηγορία του και την ένατη στη γενική κατάταξη της Κατηγορίας ORC Club.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας θέλει να συγχαρεί τους κυβερνήτες και τα πληρώματα για την επιτυχημένη προσπάθειά τους, όπως και τον έφορο Ιστιοπλοΐας Θανάση Αυγερινό για την προσφορά του στο ωραίο αυτό άθλημα.

Από το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency