Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/08/2007

Δεύτερο χρυσό από τα δελφίνια του Ν.Ο.Αργοστολίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης όλων των κατηγοριών

Μετά από το Γρηγόρη Τσιλιμιδό την Τρίτη 31/07/2007, ήταν η σειρά του Ασκητή Χαράλαμπου να ανέβει στο βάθρο του νικητή.

Το πρωϊ της Τρίτης 31/07/2007 έτρεξε στους ημιτελικούς και με χρόνο 2΄10΄΄28΄΄΄, πέρασε με το πρώτο χρόνο στο τελικό των 200μ ελεύθερο Παμπαίδων Β (13 χρονών) και στον τελικό του αγωνίσματος το απόγευμα της Τρίτης 31/07/2007, δεν άφησε κανέναν να τον αμφισβητήσει ότι είναι ο κυρίαρχος στο αγώνισμα αυτό. Με χρόνο 2΄05΄΄82, βελτιώνοντας κατά 5΄΄το πρωϊνό του ρεκόρ-χρόνο, τερμάτισε πρώτος αφήνοντας πίσω του αθλητές από μεγάλους συλλόγους και μεγάλη ιστορία στην κολύμβηση. Ο δεύτερος τερμάτισε με 2΄06΄΄και ο τρίτος με 2΄10΄΄Παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, είναι καταενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις όλων των αθλητών του Ν.Ο.Αργοστολίου και έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα τους στο κολυμβητικό τμήμα του ιστορικού ομίλου και περιμένουν τα επόμενα χρόνια περισσότερες επιτυχίες από τους αθλητές μας. Δε σταματούν να συγχαίρουν την προπονήτρια κα Μωραϊτη Αλεξία για το έργο της.

Οι επιτυχίες αυτές γεμίζουν με ευθύνες όλους τους φορείς και παράγοντες που ασχολούνται και αποφασίζουν για τον υγρό στίβο στην Κεφαλονιά και Ιθάκη. Θα πρέπει να υπάρχει μια άριστη συνεργασία μεταξύ τους προς όφελος όλων των αθλητών-μελλοντικών πρωταθλητών, για το μέλλον του αθλήματος στη Κεφαλονιά και αν φυσικά θέλουμε να υπάρξουν και περισσότερες αλλά και μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.

Συγχαρητήρια και πάλι στην προπονήτρια κα Μωραϊτη Αλεξία, στον Ασκητή Χαράλαμπο και στην οικογένειά του.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Γεράσιμος Φαμπίατος
Έφορος Κολύμβησης&Υδατοσφαίρησης Ν.Ο.Αργοστολίου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency