Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/08/2007

Οι θρίαμβοι στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α συνεχίζονται.

Την Κυριακή 29/07/2007 το άγγιξε το χρυσό, αλλά τη Δευτέρα 30/07/2007 το φορούσε στο στήθος του. Ο λόγος γίνετε για τον αθλητή του Ν.Ο.Αργοστολίου Γρηγόρη Τσιλιμιδό, όπου κατετάγει πρώτος στο αγώνισμα 100μ πεταλούδα Παμπαίδων Β (13 χρονών) με χρόνο 1΄02΄΄89΄΄΄. Το πρωϊ της Δευτέρας έτρεξε στους ημιτελικούς και με το καλύτερο χρόνων των ημιτελικών 1΄03΄΄35 (από 25 αθλητές) πέρασε στο τελικό του αγωνίσματος και το απόγευμα μετά από μια δύσκολη κούρσα κατάφερε να ανεβεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο δεύτερος τον ακολόυθησε με χρόνο 1΄03΄΄33 και ο τρίτος με χρόνο 1΄04΄΄91΄΄΄.Πάλι θερμά συγχαρητήρια στη πρωτομάστορα των επιτυχιών αυτών κα Μωραϊτη Αλεξία, όπου η επιμονή και η υπομονή που έχει για το άθλημα της κολύμβησης φέρνει τις τόσο μεγάλες επιτυχίες για τον ιστορικό Ν.Ο.Αργοστολίου και για το νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Επίσης θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια του αθλητή και στον ίδιο.

Οι επιτυχίες για το κολυμβητικό τμήμα του Ν.Ο.Αργοστολίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης όλων των κατηγοριών, που διεξάγεται στο Ο.Α.Κ.Α συνεχίστηκαν και με τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τον αθλητή Ασκητή Χαράλαμπο στο αγώνισμα των 400μ ελεύθερο Παμπαίδων Β (13 χρονών), με χρόνο 4΄21΄΄00΄΄΄.
Το πρωϊ της Δευτέρας προκίθηκε στο τελικό του αγωνίσματος με χρόνο 4΄31΄΄, που ήταν και ο καλύτερος χρόνος που πέρασε στους τελικούς (από τους 28 αθλητές που πήραν μέρος). Το απόγευμα στο τελικό κατάφερε να μειώσει το χρόνο του κατά 10΄΄ (4΄21΄΄00΄΄) , αλλά μετά από σκληρή κούρσα τερμάτισε δεύτερος με διαφορά 1΄΄από το πρώτο αθλητή (4΄20΄΄00΄΄) . Ο τρίτος αθλητής τερμάτισε με χρόνο 4΄28΄΄00.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στην προπονήτριά του κα Μωραϊτη Αλεξία, που με τον επαγγελαμτισμό της στο χώρο του υγρού στίβου, η κοινωνία της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μπορεί να χαίρεται με αυτές τις διακρίσεις που μας φέρνουν οι αθλητές της. Επίσης θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια του αθλητή Ασκητή Χαράλαμπου, καθώς και στον ίδιο τον αθλητή για την επιμονή και υπομονή που επιβάλλεται να έχουν τις ώρες τις προπόνησεις για να έλθει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι παράγοντες του κολυμβητικού τμήματος Ν.Ο.Αργοστολίου πιστέυουν ότι είναι πλέον καιρός να ξεκινήσει να προπονείται με μεγαλύτερες ανέσεις στο χώρο προπόνησής του, έτσι ώστε να συνεχιστούν και να διευρηθούν οι επιτυχίες του. Το δύσκολο είναι να παραμείνεις στη κορυφή πολύ καιρό και όχι μόνο να φτάσεις.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Γεράσιμος Φαμπιάτος
Έφορος Κολύμβησης&Υδατοσφαίρησης Ν.Ο.Αργοστολίου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency