Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/07/2007

Θρίαμβος Ν.Ο.Αργοστολίου – Μωραϊτης Αλεξίας – Γρηγόριου Τσιλιμιδού

Ο αθλητής του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, Γρηγόρης Τσιλιμιδός, κατέκτησε την τρίτη θέση στα 100μ ελεύθερο κατηγορίας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β (13 χρονών) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών, που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α, με χρόνο 59''05'''.Ο αθλητής του Ν.Ο.Αργοστολίου στους ημιτελικούς που έγιναν το πρωί της Κυριακής 29/07/2007, βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ στο αγώνισμα αυτό (1'00’’08’’’) και πέρασε με το δεύτερο καλύτερο χρόνο στο τελικό του αγωνίσματος (59’’12’’’).

Το απόγευμα της Κυριακής 29/07/2007 και μετά από μια συναρπαστική κούρσα, η οποία κρίθηκε στο τερματισμό , ο φωτεινός πίνακας του Ο.Α.Κ.Α έγραφε τρίτο το όνομα του Γρηγόριου Τσιλιμιδού με χρόνο 59”05’’. Για την ιστορία ο πρώτος τερμάτισε με χρόνο 58’’05, και ο δεύτερος με 59’’00’’’.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν να δοθούν στην προπονήτριά του Αλεξία Μωραϊτη για την επιμονή και υπομονή που χρειάζεται να έχει ο προπονητής και ο αθλητής, για να έλθει αυτό το αποτέλεσμα. Μεγάλο ρόλο έχει και η οικογένεια του αθλητή που εμπιστεύεται τη προπόνηση και άθληση του παιδιού τους στη προπονήτρια του Ν.Ο.Αργοστολίου κυρία Μωραϊτη. Επίσης να επισημάνουμε ότι για αυτό το αποτέλεσμα βοήθησε και η άψογη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στο Δ.Σ. του Ν.Ο.Αργοστολίου – Προπονήτρια – Οικογένεια αθλητή.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα (29 στο σύνολο), προπονούνται με διπλές προπονήσεις κάθε μέρα και όπως ο κανονισμός της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος έχει αποφασίσει, κάτι που στο τμήμα κολύμβησης του Ν.Ο.Αργοστολίου δε μπορεί να γίνει, λόγω εμποδίων που υπάρχουν στο χώρο προπόνησης.

Πλέον ανοίγονται νέοι δρόμοι και μπαίνουν πιο γερές βάσεις στο κολυμβητικό τμήμα του Ν.Ο.Αργοστολίου και σίγουρο είναι ότι οι παράγοντές του, δε θα αρκεστούν μόνο σε αυτή την επιτυχία καθώς το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθεί και θα ακολουθήσει κάθε κολυμβητής του Ν.Ο.Αργοστολίου, πραγματοποιείται από επαγγελματίες προπονητές και θέμα χρόνου είναι να ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες.

Ελπίζουμε αυτή η επιτυχία να φέρει περισσότερα νέα παιδιά, κυρίως μικρών ηλικιών τα οποία θα ενισχύσουν το κολυμβητικό τμήμα του Ν.Ο.Αργοστολίου, έτσι ώστε σε μερικά χρόνια να μιλάμε και για άλλους αθλητές μας με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Όσοι γονείς επιθυμούν το παιδί τους να μάθει πρώτα σωστό κολύμπι και μετά να μάθει τη σημασία του «ευ αγωνίζεστε», καλό είναι να απευθυνθούν στα γραφεία του Ν.Ο.Αργοστολίου, απέναντι από τη ταβέρνα «Πατσούρας», από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 14:30 και στα τηλέφωνα 26710-22874

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Γεράσιμος Φαμπιάτος
Έφορος Κολύμβησης & Υδατοσφαίρησης Ν.Ο.Αργοστολίου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency