Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/07/2019

Ν.Ο.Α: Ικανοποιητική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων στα Ιωάννινα

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση.

Το τμήμα κωπηλασίας του Ν.Ο.Α. συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα 20-21 Ιουλίου. Η δική μας ομάδα απαρτιζόταν από τους αθλητές μας Καππάτο Φώτη, Κουρή Διονύση και Μερκάι Σαμπιέ. Στους αγώνες αυτούς επίσης συμμετείχαν 25 σύλλογοι με συνολικά 259 αθλητές. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές και η διοργάνωση επέτυχε.

Τα αγόρια συμμετείχαν στα Διπλό Σκιφ Παίδων και έφτασαν στο Μικρό Τελικό κατακτώντας την 4 η θέση, δηλαδή την 10 η θέση από τις 13 συμμετοχές στο αγώνισμα αυτό. Η αθλήτρια μας έλαβε μέρος στο Μονό Σκιφ Κορασίδων συναγωνίζοντας 21 αθλήτριες και δυστυχώς δεν κατάφερε να αναμετρηθεί στους τελικούς.

Η προσπάθεια των αθλητών μας ήταν ικανοποιητική με μεγάλες ελπίδες για το μέλλον διότι εφέτος άλλαξαν κατηγορία και επομένως αγωνίστηκαν με μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά. Τους ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και όλα τα καλά έρχονται με προσπάθεια.

Επίσης, ευχόμαστε στον προπονητή τους Σπύρο Δρακονταειδή να συνεχίσει την προπονητική του αυτή στην κωπηλασία με αγάπη και πάθος για καλύτερες επιτυχίες.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency