Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/07/2019

ΝΕΟΛ: Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Πολίτη

Η διοίκηση του ΝΕΟΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του παίκτη Μιχάλη Πολίτη για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

 

Ο Μιχάλης Πολίτης, γεννημένος το 1988 και με ύψος 1.90, εντάσσεται στην ομάδα του ΝΕΟΛ για να αγωνιστεί στη θέση του guard.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου (Β’ Εθνική και Γ’ Εθνική), στην Α.Ε. Λειβαδιάς (Γ’ Εθνική), στον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου (Α2- άνοδος στην Α1), στη Νίκη Βόλου (Β’ Εθνική και Α2), στον Α.Ο. Βόνιτσας (Γ’ Εθνική) και στην Α.Ε. Λάρισας (Γ’Εθνική, Β' Εθνική και Α2). 

 Την προηγούμενη σεζόν, αγωνιζόταν με τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου στην Α2, ενώ μια σεζόν πριν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας από τη Β' Εθνική.

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον παίκτη στην οικογένεια του ΝΕΟΛ και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Το ΔΣ του ΝΕΟΛ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency