Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/06/2019

Τσιτσιπάς: «Κανένα σχολείο δεν μπορεί να μου διδάξει αυτό που έμαθα χάνοντας στο Ρολάν Γκαρός»

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που ξεπέρασε τις 5 ώρες και αφού έχασε από τον Σταν Βαβρίνκα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει για το μάθημα ζωής που πήρε στο Ρολάν Γκαρός.

 

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα του με τον Βραβρίνκα, και μετά από έντονη συγκέντρωση, σκέψη και καθαρό μυαλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για την ήττα και το μάθημα ζωής του πήρε από το ίδιο το άθλημα και τον Ελβετό αντίπαλό του.

Ο Έλληνας τενίστας ανέβασε post στα social media με το οποίο αναφέρει: «Σήμερα ένιωσα κάτι που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά σε όλη μου τη ζωή, στα είκοσι χρόνια ύπαρξής μου, που ένιωσα αυτή την "αύρα", τον πραγματικό ορισμό της λέξης, τον ανταγωνισμό. Όχι οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού όμως, ήταν διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, οποιαδήποτε άλλη μάχη, οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο γήπεδο του τένις. Υπάρχει κάτι σχετικά με σήμερα που δεν θα μπορώ να εξηγήσω. Είναι ένα συναίσθημα που με κάνει να εκτιμώ το άθλημα που επέλεξα να κυνηγήσω στη ζωή μου ως καριέρα. Η πικρή γεύση αυτής της απώλειας είναι κάτι ανεξήγητο.

Ο Σταν Βαβρίνκα κάνει το άθλημά μας αληθινό και ρεαλιστικό. Είναι κάτι που είναι σπάνιο να το βρεις στον κόσμο που είμαστε. Είναι κάτι μοναδικό. Υπάρχει γοητεία και χάρισμα σε αυτό. Και οι δύο παλέψαμε, και οι δύο πήγαμε πέρα από τα όριά μας, και οι δύο βιώσαμε τύχη και το πεπρωμένο μας τράβηξε σε αυτό το παριζιάνικο κορτ μετά από πέντε ώρες σωματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι θετικό ή αρνητικό. Δεν υπάρχει διπολική επίδραση σε αυτό. Σήμερα έμαθα κάτι που κανένα σχολείο, καμία τάξη, κανένας δάσκαλος δεν θα μπορούσε να διδάξει. Λέγεται ζωντανή ζωή!».

Σάκκαρη: «Ο πρωταθλητής της καρδιάς μου»

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, η Μαρία Σάκκαρη πόσταρε κάτω από τα όσα έγραψε ο Έλληνας τενίστας: «Ο πρωταθλητής της καρδιάς μου», βάζοντας και μια καρδούλα δίπλα.

Φουντώνοντας τις φήμες που εδώ και και καιρό επιμένουν ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι...

Πηγή: klik.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency