Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/01/2005

Συνεδρίασε το Δ.Σ Ελειού - Πρόννων

Την 20η Δεκεμβρίου 2004 πραγματοποιήθηκε η 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελειού-Πρόννων στο Δημοτικό Κατάστημα Πάστρας και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
1, Εγκρίθηκε το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Βελτίωση αντικατάσταση – επέκταση
υδρευτικών δικτύων Δήμου Ελειού-Πρόννων.
2. Εγκρίθηκε η παράταση προθεσμίας περαιώσεως του έργου Δρόμος Καμπιτσάτα Ανδρεολάτα.3. Αποφασίστηκε η αποστολή συγχαρητηρίων στον κ. Αγγούρια Απόστολο για την Εκλογή του ως Προέδρου στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία των Απανταχού Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων.
4, Έγινε αποδοχή επιχορηγήσεων προερχομένων από ΥΠΕΠ, ποσού 21.000,00 ευρώ για το Γυμνάσιο Λύκειο Πάστρας και ποσού 3.000,000 ευρώ για το Νηπιαγωγείο Πόρου.
5. Αποφασίστηκε ότι ο Δήμος Ελειού-Πρόννων επιθυμεί να αναλάβει τη διαχείριση λειτουργία και συντήρηση της λιμνοδεξαμενής Αγίας Ειρήνης L2 και ορίστηκε εκπρόσωπος του ήμου στην επιτροπή που θα αναλάβει τη διοίκηση, λειτουργία και συντήρηση του έργου ο Δημ. Σύμβουλος Ιωάννης Γαβριελάτος.
6. Αποδέχτηκε την οριστική ένταξη των έργων: Αξιοποίηση ιστορικών πηγών Δήμου Ελειού-Πρόννων καν Πεζοπορική διαδρομή Αγίου Νικολάου – Πόρου Δήμου Ελειού-Πρόννων στο
Τοπικό Πρόγραμμα LEADER+ - Παράλληλα δεσμεύτηκε για την υλοποίηση όλων εκείνων των ενεργειών που απαιτούνται να γίνουν από πλευράς του Δήμου για την ορθή και έγκαιρη εκτέλεση των ανωτέρω έργων,
7, Αποφασίστηκε η δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο από συμβάσεις μίσθωσης ακινήτων των Ο,Τ.Α. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 παρ.6 του Ν,3274/15.!0-2004.
8, Έγινε αποδοχή των κάτωθι μελετών: Αποκατάσταση βατότητας οδού Καμπιτσάτα -Αγία Ειρήνη, Αποκατάσταση βατότητας οδού Καμπιτσάτα - Ξενόπουλο, Καθαρισμός διαύλου Λιμένος Πόρου, Κατασκευή τοιχείου αντιστήρίξης από σκυρόδεμα στη θέση Διβάρια
οικισμού Ρατζακλί, Οδοστρωσία και κατασκευή κρασπέδων Δημοτικού Διαμερίσματος Μαρκόπουλου, Τσιμεντόστρωση τμήματος αγροτικής οδού θέση «Εκκλησιές» Δ.Δ. Πάστρας, Τσιμεντόστρωση τμήματος αγροτικής οδού θέση «Κάτω Αλώνι» Δ.Δ, Πάστρας, Τσιμεντόστρωση τμήματος Κοινοτικής οδού έναντι Δημοτικού Σχολείου Δ.Δ. Πάστρας, Τσιμεντόστρωση Κοινοτικής οδού Δ.Δ. Αργινίων, Αντιστήρηξη ερπουσών εδαφών οικισμού Ρατζακλί, Μελέτη κτηματογράφησης – πολεοδομική μελέτη επέκτασης - αναθεώρησης και πράξη εφαρμογής του οικισμού Σλάλας του Δ.Δ. Σκάλας και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων της περιοχής επέκτασης, Γέφυρας προς Αμάγ ια Πόρου, Υδρολογική διερεύνηση του ποταμού Βόχυνος Δ.Δ. Πόρου,
9. Έγινε ανάθεση των μελετών: Αξιοποίηση ιστορικών πηγών Δήμου Ελειού- Πρόννων, Πεζοπορική διαδρομή Αγίου Νικολάου-Πόρου, Τοπογραφικές εργασίες , Πεζοπορικής διαδρομής Αγίου Νικολάου - Πόροϋ και αξιοποίηση ιστορικών πηγών Δήμου-Πρόννων.
10, Διαπιστώθηκε ότί η επεξεργασία και διάθεση των αποβλήτων των ελαιοτριβείων που λειτουργούν στο δήμο δε δημιουργούν προβλήματα ρύπανσης.
11. Αποφασίστηκε η αποστολή συγχαρητηρίων στον κ. Κοτροκόη Γεράσιμο για τη δωρεά χρηματικού ποσού προς το Δημοτικό Σχολείο Σκάλας καθώς και η αποστολή συγχαρητηρίων
στον κ. Ζαπάντη Κωνσταντίνο για τη δωρεά του για τις ανασκαφές των αρχαιολόγων στο Σπήλαιο της Δράκαινας.
12. Ορίσθηκε εκπρόσωπος στην επιτροπή για την παραλαβή του έργου: Κτίριο πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Πόρου και τοίχος αντιστήριξης ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πόρου Σιμωτάς Νικόλαος.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency