Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/05/2019

Στη κορυφή η Μέμη Αλυσανδράτου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Με άλμα σαν… κεραυνό  μέσα σε καταρρακτώδη βροχή, η Μέμη Αλυσανδράτου, η κάτοχος των ρεκόρ Κεφαλονιάς συμμετοχών και διακρίσεων σε διασυλλογικά πρωταθλήματα, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στην Πάτρα.

Η πρωταθλήτρια του ύψους της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς με άλμα από τα… παλιά και σε ένα βρεγμένο από την καταρρακτώδη βροχή  ταρτάν, πήρε το… τιμημένο χρυσό μετάλλιο με 1.59, πολύ κοντά δηλαδή στο ατομικό της ρεκόρ και έπιασε από πολύ νωρίς και το όριο συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτού στίβου.

Ο Αριστείδης Σταύρου, που για πρώτη φορά συμμετείχε με την νέα του ομάδα, την Γυμναστική Εταιρία Κεφαλονιάς, σε αγώνες διασυλλογικού πρωταθλήματος, κατέκτησε την 6η θέση στα 400μ και με την εμπειρία του αφήνει “ανοικτούς λογαριασμούς” για μελλοντικές επιτυχίες.

Μετάλλιο, χάλκινο αυτή τη φορά  και για τον Βαγγέλη Κολέτση ο οποίος πήρε την 3η θέση στο τριπλούν με 13.49, ενώ ο συναθλητής του με το σήμα της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς, ο Σωτήρης Καγκαρας που επέστρεψε στα διασυλλογικά πρωταθλήματα μετά από καιρό, κατέκτησε στο ίδιο αγώνισμα την 4η θέση.

Παράλληλα με το διασυλλογικό Πρωτάθλημα, διεξήχθη και το αντίστοιχο παμπαίδων, με τον Πάνο Αλυσανδράτο, το νέο αίμα του κεφαλονίτικου στίβου που σάρωσε στα χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο διασυλλογικό Κ16, να συμμετέχει στο έξαθλο (100μ εμπόδια, μήκος, σφαίρα, ύψος, ακόντιο και 1.000μ), και με άλμα στο ύψος 1.70 να πιστοποιεί το μεγάλο του ταλέντο και τις υψηλές προσδοκίες για μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον.

Τέλος,  η ομάδα σκυταλοδρομίας της Γ.Ε.Κ στα 4×100 κατέκτησε την 7η θέση.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: www.kefalonitikanea.gr

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency