Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/05/2019

Νίκη για το τμήμα Μίνι του Α.Σ. Κεφαλονιά στη Πάτρα

Προμηθέας Πατρών- Α.Σ. Κεφαλονιά (κατηγορία mini):  37-38

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του, το τμήμα Μίνι του Α.Σ. Κεφαλονιά που συμμετέχει στο επίσημο τουρνουά της Ομοσπονδίας, καθώς στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  ΕΣΚΑ-Η, κέρδισε δύσκολα την ομάδα του Προμηθέα στην Πάτρα με σκορ 38-37, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του Προμηθέα Πάτρας και του Α.Σ. Κεφαλονιά καθώς οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα επισκέφτηκαν, παρακολούθησαν το παιχνίδι και φωτογραφήθηκαν με τους εκκολαπτόμενους αθλητές των δύο ομάδων.

Στην αποστολή για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι κάτωθι αθλητές (γεν. 2006-2009)

 Α.Σ. Κεφαλονιά (Δούλιας Μ.): Βουργίδης Η., Πλατανίτης Σ, Ανδρεάτος Α., Σιμάτος Γ., Βαλλιανάτος Α., Χαρατσάρης Α., Χριστοδουλάτος Γ., Δούλιας Α., Δούλιας Μ, Ατζελίδης Χ., Βαλλιανάτος Δ., Λαμάι Μ. Ευθυμίου Π.

Πόντοι, διακριθέντες και MVP για εμάς και όλες τις σοβαρές ομάδες της κατηγορίας, σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν. Συγχαρητήρια πολλά και στα 25 παιδιά που αγωνίστηκαν και επιβεβαίωσαν την βασική κατεύθυνση-φιλοσοφία του αναπτυξιακού προγράμματος καλαθοσφαίρισης της Ομοσπονδίας: Το μίνι μπάσκετ δεν δημιουργεί «αστέρες». Ο βασικότερος ίσως κανονισμός του είναι, ότι όλα τα παιδιά πρέπει να παίξουν και κανένα απ’ αυτά δεν είναι αναντικατάστατο.

Δείτε φωτογραφίες

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency