Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/05/2019

Ανακοίνωση από τον Α.Σ Κεφαλονιάς

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους γονείς, τους αθλητές και συνολικά την μεγάλη οικογένεια του ιστορικού μας σωματείου, ότι το 6ο αναπτυξιακό εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη 2 Μαΐου, αναβάλλεται και μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες προπονήσεις των τμημάτων αρχαρίων, προμίνι, μίνι, παιδικού, εφηβικού τις ημέρες Πέμπτη (2/5), Παρασκευή (3/5) και Σάββατο (4/5). Η αποστολή στην Πάτρα του μίνι για τον αγώνα με τον Προμηθέα (Σάββατο 4/5) θα γίνει κανονικά. Η αναβολή των παραπάνω προπονήσεων και η μετάθεση του τουρνουά, προέκυψε από την απόφαση της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. να δεσμεύσει τις συγκεκριμένες ώρες προπονήσεων του συλλόγου για την διεξαγωγή άλλων εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα των προπονήσεων του συλλόγου θα εφαρμοστεί κανονικά από Δευτέρα 6/5.

Εκ του Δ.Σ.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency