Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/07/2007

5 ιταλικά ιστιοπλοϊκά σκάφη θα βρεθούν στην Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά θα βρεθούν, τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιουλίου 2007, τα πέντε ιταλικά ιστιοπλοϊκά σκάφη που συμμετέχουν στην ιστιοπλοϊκή διαδρομή υπό την επωνυμία «Στα ίχνη του Αινεια».
Η παραπάνω διαδρομή διοργανώνεται από τη Ναυτική Ένωση Ιταλίας σε συνεργασία με την Διεθνή Οργάνωση Προστασίας Περιβάλλοντος, το Ιταλικό Υπουργείο Περιβάλλοντος και την Επαρχία Ρώμης, με σκοπό την ετοιμασία ενός προγράμματος τηλεταινιών ευαισθητοποίησης των πολιτών όσον αφορά την προστασία του θαλάσσιου πλούτου της Μεσογείου. Για το λόγο αυτό το ένα από τα πέντε ιστιοπλοϊκά είναι επανδρωμένο με τηλεοπτικό συνεργείο και μέλη του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου RAI.

Κατά την παραμονή των ιστιοπλόων στο Αργοστόλι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλληνίας και Ιθάκης προγραμματίζει εκδήλωση με τοπικό χρώμα όπου θα προσφερθούν στα μέλη της αποστολής κεφαλονίτικα προϊόντα και εδέσματα.

Η εν λόγω θαλάσσια διαδρομή, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από τη Ρώμη (λιμένας Λαβίνιο), προβλέπεται να ακολουθήσει τη διαδρομή του μυθολογικού πλου του Αινεία και να τερματίσει στις 6 Αυγούστου στην Τροία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Νομαρχίας

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency