Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/07/2007

«Ο Μύθος της Κεφαλονιάς» στα γλυκά νερά

Στα πλαίσια της προώθησης και της περαιτέρω προβολής του Νομού μας στην υπόλοιπη Ελλάδα, η Νομαρχία Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στις 30 Ιουνίου συνδιοργάνωσε με το Δήμο Γλυκών εκδήλωση Κεφαλλονίτικης βραδιάς στην πλατεία Φούρεσι των Γλυκών Νερών με τον χαρακτηριστικό τίτλο «ο Μύθος της Κεφαλονιάς». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία των κατοίκων του Δήμου Γλυκών Νερών με άλλους τόπους της Ελλάδας. Στη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης έγινε προβολή με διαφάνειες των φυσικών καλλονών και πολιτιστικών αξιοθέατων των Νησιών μας, ενώ παράλληλα έγινε αναδρομή στην ιστορία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Υπήρξε επίσης προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και γεύσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος και η Νομαρχιακή Σύμβουλος κ. Όλγα Παπαδάτου ως οργανωτική υπεύθυνη εκ μέρους της Νομαρχίας.

Η συμμετοχή της Νομαρχίας για αυτήν την εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την παρουσία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και το χορευτικό της συγκρότημα που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς των Νησιών μας και της χορωδίας του συλλόγου Φαρακλάδων ‘’Η ΕΥΓΕΡΟΣ’’ με κεφαλλονίτικες καντάδες.
Ήταν μια βραδιά γεμάτη από Κεφαλλονίτικες νότες, χορούς, γεύσεις και άρωμα με πλήρη ικανοποίηση όλων των παρευρεθέντων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γλυκών Νερών κ. Γεώργιος Σιώκος, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γλυκών Νερών κ. Παππάς, εκπρόσωποι τοπικών φορέων από το Δήμο, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κος Βρεττός και πλήθος κόσμου.
Στα πλαίσια επίσης της τουριστικής προβολής του Νομού μας ο Νομάρχης κ. Γεωργάτος, παρευρέθηκε προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA ‘’ Στούντιο ALPHA’’, όπου έγινε προβολή και διαφήμιση των Νησιών μας, με την παρουσία και της χορωδίας του Συλλόγου ‘’ΕΥΓΕΡΟΣ’’.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Νομαρχίας

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency