Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/07/2007

Η Νομαρχία για το φεστιβάλ γενικής γυμναστικής

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής <<Κεφαλονιά 2007>>,που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Ιουνίου έως τις 1 Ιουλίου στην Κεφαλονιά.
Η κεντρική εκδήλωση έγινε την Κυριακή το βράδυ στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο<<Αντώνης Τρίτσης>>, στο Αργοστόλι.
Περισσότεροι από 1200 αθλούμενοι κάθε ηλικίας παρουσίασαν τα υπέροχα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής και ξεσήκωσαν στην κυριολεξία τους χιλιάδες θεατές-Κεφαλονίτες και τουρίστες-που κατέκλυσαν το στολίδι του Αργοστολίου.

Μεταξύ των 30 γκρουπ που συμμετείχαν ήταν και ομάδες από τα Βριλήσσια, τους Θρακομακεδόνες, το Ρέντη, το Περιστέρι, την Αρτα, την Αργυρούπολη, τα Καλύβια, καθώς και τα Εκπαιδευτήρια <<Δούκα>>.
Από Κεφαλονίτικης πλευράς έλαβαν μέρος τα τμήματα του διοργανωτή συλλόγου Α.Γ.Σ.Επτανήσων<<Κεφαλονιά>>, το γυμναστήριο VIVUS Ληξουρίου, το 1οΑθλητικό Γυμνάσιο Αργοστολίου, καθώς και το γυμναστήριο GENESIS Αργοστολίου.

Λίγο πριν το φινάλε όλοι οι αθλούμενοι πήραν αναμνηστική πλακέτα και έπαινο από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ.Ο Α.Γ.Σ.Επτανήσων <<Κεφαλονιά>> βράβευσε,επίσης, τον αθλητή του συλλόγου Μάκη Κατσαρό για τις σπουδαίες επιδόσεις του στο τραμπολίνο.
Όλοι οι συμμετέχοντες, οι συνδιοργανωτές, οι υπόλοιποι φορείς και ο κόσμος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που θα γίνει του χρόνου-τέτοια εποχή-στην Κεφαλονιά.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αργοστολίου έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Σπύρος Σαμούρης-Αντιδήμαρχος Αργοστολίου:<<Το Φεστιβάλ αυτό αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το όμορφο νησί μας.Ως Δήμος Αργοστολίου είμαστε αποφασισμένοι να το στηρίξουμε με κάθε τρόπο και να το βοηθήσουμε να γιγαντωθεί>>.

Σταύρος Μπασιαρδής-Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής:<< Ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση με κέφι,ζωντάνια και πλούσιο θέαμα.Το Φεστιβάλ αυτό έχει καταξιωθεί διεθνώς και του χρόνου έχουμε το μεγάλο στοίχημα,καθώς συμπληρώνονται τα εικοσάχρονα από την ίδρυση του θεσμού.

Νίκος Κορσιάνος –Πρόεδρος Αθλ. Οργανισμού Δήμου Αργοστολίου:<<Πολλά συγχαρητήρια στο ζεύγος Μπασιαρδή που διοργάνωσε και πάλι ένα εξαιρετικό Φεστιβάλ. Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες,που μας χάρισαν και εφέτος ανεπανάληπτο θέαμα>>.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Νομαρχίας

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency