Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/01/2005

2ος διεθνής κολυμβητικός διάπλους "Μέντωρ 2005"

Την Πέμπτη (6/1), ανήμερα των Θεοφανίων, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους «MENTOR 2005», ο οποίος διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Ο διεθνής Διάπλους, στον οποίοι οι συμμετέχοντες έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα κρύα νερά του κόλπου του Αργοστολίου, θ’ αρχίσει από την παραλία του Ληξουρίου, και οι κολυμβητές, φτάνοντας στο Φανάρι των Αγίων Θεοδώρων, στο γύρο της Λάσσης, θα κάνουν στροφή ξανά προς τη Χωροπούλα, όπου κι εκεί θα ολοκληρωθεί ο αγώνας.Όπως προαναφέραμε, είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται ο Διάπλους του κόλπου του Αργοστολίου, και αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη διαδρομή-δοκιμασία έχει τη δική της μαγεία και τους δικούς της θαυμαστές, καθώς, όπως μάθαμε από το Ληξούρι, υπάρχουν άτομα, τα οποία θέλουν να συμμετάσχουν στον Διάπλου, και κλείνουν... θέση έξι μήνες πριν τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency