Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/03/2019

O ΑΙΝΟΣ στη τρίτη θέση της Α2

O ΑΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α2

 Σημειώνοντας σημαντικές νίκες οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΙΝΟΥ στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έφεραν την ομάδα στην τρίτη θέση .Στην πρώτη θέση η ομάδα της Θέρμης Θεσσαλονίκης , έχοντας μάλιστα στη σύνθεση της και διεθνή αθλήτρια. Στην δεύτερη θέση η ομάδα του Πύργου. Οι δύο αυτές ομάδες ανέβηκαν στην Α1 Κατηγορία. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην ΑΓΡΙΑ ΤΟΥ Βόλου και αξιοσημείωτη ήταν η πρώτη παρουσία σε αγώνες της τοπικής ομάδας, η οποία μάλιστα αγωνίστηκε με μικρούς σε ηλικία αθλητές και αθλήτριες.

Για τον ΑΙΝΟ αγωνίστηκαν οι: ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΓΑΦΑΡ , ΜΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ , ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ , ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ , ΚΟΣΜΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΛΛΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ. Δυναμική επανεμφάνιση για την ΚΟΣΜΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ μετά από πολλά χρόνια, καθώς από αγώνα σε αγώνα βελτιωνόταν συνεχώς .Η ΤΑΛΛΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, αν και μακριά πλέον από το νησί μας ,έδειξε πως δεν ξέχασε το άθλημα που γνώρισε εδώ. Και οι άλλοι έμπειροι αθλητές του συλλόγου στάθηκαν επάξια και έφτασαν σε μια θέση απόσταση από την Α1 κατηγορία, στην οποία για τελευταία φορά αγωνίστηκε η ομάδα το 2002.

Ο Α.Σ. ΑΙΝΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα την Eταιρεία Kατασκευαστικού Eξοπλισμού TZOUGANATOS για τη χορηγία των εμφανίσεων, με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα στην Αγρία του Βόλου.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency