Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/06/2007

Ο Γερ. Φαμπιάτος για το θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο του ΑΟΔΑ

Με λύπη μου διαπίστωσα την άδικη διάσταση που πήρε και μέσω του τοπικού τύπου τις τελευταίες 2 ημέρες η έντονη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο του ΑΟΔΑ Κ. Νίκο Κορσιάνο. Είναι γεγονός ότι την Παρασκευή το πρωί υπήρξε μια αρκετά μεγάλη ένταση για ένα θέμα που θεώρησα και θεωρώ θεμελιώδους σημασίας, από τη στιγμή που θέλουμε να περάσουμε σε μια φάση οργάνωσης και επαγγελματισμού στον αθλητισμό μας. Ωστόσο, η ένταση αυτή παρερμηνεύτηκε προφανώς και μεγαλοποιήθηκε από κάποιον από τους πολλούς γονείς που παρευρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο περιστατικό και θεώρησε ότι αυτό το επεισόδιο ήταν κάτι το ακραίο, με τις γνωστές συνέπειες που όλοι διαπιστώσατε.

Από πλευράς μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον αθλητισμό και την πρόοδο του υγρού στίβου, όπως έκανα μέχρι σήμερα για 20 χρόνια που συμμετέχω ως αθλητής και στη συνέχεια ως εμπλεκόμενος στα διοικητικά του ομίλου. Όπως επίσης θεωρώ ότι κάνει και από την πλευρά του και ο κ. Κορσιάνος, με όσες δυσκολίες και πιέσεις φυσικά συνεπάγεται μια τόσο υπεύθυνη θέση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Γεράσιμος Φαμπιάτος

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency