Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/06/2007

Ο Ν.Ο.Α. καλεί νέα παιδιά να παρακολουθήσουν τα αθλήματα που προσφέρονται

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου κάνει γνωστό στους γονείς ότι:
1.όπως κάθε χρόνο γίνονται εγγραφές για εκμάθηση κολύμβησης σε παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω. Η εμπειρία των προπονητών μας και των υπευθύνων του κολυμβητικού τμήματος υπόσχονται ότι το παιδί σας θα βρεθεί σε ένα χώρο που το αγκαλιάζει και θα γίνει ικανό να χαίρεται την κολύμβηση, ένα κατάλληλο άθλημα γι’ αυτές τις τρυφερές ηλικίες που σώμα τους διαπλάθετε. Παράλληλα, με την εκμάθηση γίνονται προγράμματα και για προχωρημένους κάθε ηλικίας.2.Στην πισίνα υπάρχει και το τμήμα υδατοσφαίρισης (water polo) για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και σας γνωρίζουμε ότι ο όμιλος έχει τμήμα παιδικού polo – ανδρικού polo Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

3.Στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α (έναντι εστιατορίου ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ) λειτουργούν τα τμήματα ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ – ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ – ΚΑΓΙΑΚ με αντίστοιχους έμπειρους προπονητές και με υλικό άριστο, σε εγκαταστάσεις Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Πιστεύουμε ότι καλό είναι τα παιδιά να δοκιμάσουν και αυτά τα αθλήματα τα οποία ταιριάζουν σαν νησιώτες που είμαστε.

Οι Υπεύθυνοι όλων των παραπάνω τμημάτων σας καλούν να έρθετε κοντά μας και να εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στην εμπειρία των προπονητών και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency