Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/12/2004

Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο Αργοστολίου

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης" διοργανώνει Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Juniors από 28/12/2004-1/1/2005.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι ποδοσφαιρικές ομάδες FC MARITSA Φιλιππούπολης Βουλγαρίας, η ομάδα του Κρίστο Στόιτσκοφ, ο οποίος έχει προσκληθεί να τιμήσει με την παρουσία του το τουρνουά, εφ όσον του επιτρέψουν κάτι τέτοιο οι υποχρεώσεις του στην Εθνική Βουλγαρίας, Α.Ο. Εικοσιμίας, Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων και Α.Ο. Σάμης.Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο Αργοστολίουη "Ανδρέας Βεργωτής". Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυο αγώνες καθημερινά κατά τις ώρες 10 π.μ. και 11.30 π.μ.
Στον τελικό αγώνα του τουρνουά, που θα διεξαχθεί την 1η Ιανουαρίου 2005 και ώρα 3 μ.μ. θα αγωνιστούν οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Θα απονεμηθεί κύπελλο στον νικητή και αναμνηστικά μετάλλα και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές.
Χορηγοί του τουρνουά είναι ο Δήμος Αργοστολίου, η Cephalonia Game Farm Πεσσάδα Κεφαλονιάς και οι φίλοι της, η Eastern Mediterranean LTD, η Strintzis Ferries και οι κ.κ. Δ. Ζερβός, Δ. Ρασσιάς και Γ. Σπαθής.
Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη.
Περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρουη να παρακολουθήσουν το τουρνουά να θαυμάσουν τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές και να συμβάλλουν μ αυτόν τον τρόπο στην επιτυχία του.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency