Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/04/2007

Θ.Γαλιατσάτος: Χαιρετίζουμε τη διεξαγωγή της Α΄Ημερίδας Πολιτισμού

Χαιρετίζουμε τη διεξαγωγή της Α΄ Ημερίδας Πολιτισμού, το περασμένο Σάββατο, από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση των νησιών μας. Η πολύ μεγάλη προσέλευση των συμπολιτισσών και των συμπολιτών μας, οι εμπεριστατωμένες εισηγήσεις από ανθρώπους του Πολιτισμού που ζουν και βιώνουν και οι ίδιοι την σημερινή πραγματικότητα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ο πλούσιος διάλογος που αναπτύχθηκε και ο μεγάλος όγκος των προτάσεων που συγκεντρώθηκε και είναι προς περαιτέρω αξιολόγηση και αξιοποίηση, όλα αυτά μαρτυρούν την εξαιρετική επιτυχία της ημερίδας αφ ενός, και την ανάγκη και την έλλειψη στην τοπική μας πολιτική και κοινωνική ζωή τέτοιων συζητήσεων και αναζητήσεων αφ ετέρου.Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση των Πολιτών συγχαίρει τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πολιτισμού (Ν.Ε.Πο) για την ωραία τους προσπάθεια και υπόσχεται να στηρίξει και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες.

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση των Πολιτών με την παρουσία της στα πλαίσια της Νομαρχιακής Διοίκησης συμβάλλει πλέον ουσιαστικά στην αναζωογόνηση και προώθηση ευαίσθητων πλευρών, όπως η ποιοτική αναζήτηση της σημερινής μας Πολιτιστικής ταυτότητας, η συμβολή στην καλλιέργεια της πνευματικής μας ζωής. Αλλωστε η εφαρμογή μιας τέτοιας πολιτικής είναι, ως γνωστόν, ένα από τα βασικά σημεία της Κοινής Προγραμματικής Βάσης στην οποία στηρίζεται η συνεργασία μας με την παράταξη του νομάρχη κ. Δ. Γεωργάτου.

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση των Πολιτών θα συνεχίσει την προσπάθεια της τόσο για τον Πολιτισμό,όσο και σε άλλους ευαίσθητους τομείς της καθημερινότητας μας, όπως είναι ο αθλητισμός, η κοινωνική πρόνοια, το περιβάλλον, με στόχο να τους βγάλει από την αφάνεια και την αδράνεια και να τους οδηγήσει στο κέντρο της προσοχής, για να μπορούν εν τέλει οι Κεφαλονίτες και Θιακοί να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες,να είναι ο άνθρωπος, ο συμπολίτης, ο τελικός και μόνος αποδέκτης της πολιτικής μιας Αυτοδιοίκησης με φιλικό πρόσωπο.

Αργοστολι, 16/04/2007

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency