Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/03/2007

Απάντηση του Ν.Ο.Α περί δημοσιευμάτων στο kefaloniaphotonews

Μετά το δημοσίευμα του κ. Σπύρου Αλεβιζόπουλου στην τηλεφημερίδα kefaloniaphotonews.gr και κατά την πρώτη 1η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, αποφασίσαμε ομόφωνα για το παρακάτω δελτίο τύπου:Χαιρόμαστε για το όψιμο ενδιαφέρον του κ. Σ. Αλεβιζόπουλου για τα τεκταινόμενα στο Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου, μολονότι τον συγκεκριμένο άνθρωπο ουδέποτε μέχρι σήμερα τον είδαμε αρωγό ή συμπαραστάτη στα προβλήματα και στο έργο μας.

Προτείνουμε λοιπόν, για να μην δημιουργούνται στρεβλές εντυπώσεις και αλλοιωμένες εικόνες ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την στήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Προέδρου του Ν.Ο.Α. κ. Λουκά Νιφοράτου με την γνωστή σε όλους τους Κεφαλλονίτες προσφορά προς όφελος των νέων παιδιών μας και του ναυταθλητισμού στο νομό μας. Ευχόμαστε, να βρεθούν και άλλοι μιμητές ή συνεχιστές του έργου του.

2. Οι πρόσφατες εκλογές μας διεξήχθησαν σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του Καταστατικού μας, δεδομένου ότι κλήθηκαν έγκαιρα και νόμιμα όλα τα μέλη του Ν.Ο.Α. εγγράφως κι ότι υπήρξε απαρτία των μελών. Ουδεμία ένσταση υπήρξε ή έκφραση διαφωνίας στα παρόντα μέλη κι ο αριθμός των ψηφισάντων κυμάνθηκε στα συνήθη επίπεδα από το 1984 μέχρι σήμερα αλλά και συνήθη πλαίσια όλων σχεδόν των σωματείων. Οτιδήποτε άλλο, είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετεί εξόφθαλμα άλλους σκοπούς.

3. Παρακαλούμε τους πάντες να αφήσουν το Ν.Ο.Αργοστολίου έξω από τα πολιτικά ή άλλης μορφής παιχνίδια και αφού ο Όμιλος είναι ένας χώρος που συναντώνται άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, τις τάξεις και τις νοοτροπίες. Εάν κάποιοι επιβουλεύονται αυτή την ενότητα, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και ουδόλως μας αφορά.

4. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Ν.Ο.Αργοστολίου είναι το μεγαλύτερο μακράν των υπολοίπων Κεφαλλονίτικο αθλητικό σωματείο το οποίο διαθέτει έξι (6) τμήματα, 350 αθλητές και μοναδικές για την Κεφαλονιά διακρίσεις κάθε χρόνο μέχρι σήμερα. Αυτή η δημιουργική πορεία δεν πρόκειται να ανατραπεί, ούτε και να διαλυθεί, αφού τη στηρίζει ο μέσος Κεφαλλονίτης με παντίους τρόπους και κυρίως με την αγάπη του για το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου.

Συνοψίζοντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κ. Σ. Αλεβιζόπουλο, προτού δημοσιεύσει κάτι, να το διασταυρώνει και να το ελέγχει, διότι αυτό επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά και η καλή πίστη.

Θα τον αναμένουμε στα γραφεία μας για οποιαδήποτε ενημέρωση.

ΤΟ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency