Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/12/2004

Προγράμματα μαζικού αθλητισμού

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αργοστολίου ενημερώνει ότι ξεκίνησαν τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι τα παρακάτω:

1. Αθλητισμός και παιδί: Ένα τμήμα ρυθμικής γυμναστικής Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-18.00 και ένα τμήμα τραμπολίνο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 16.00-17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Α. Τρίτσης". Υπεύθυνος προγράμματος Σ. Μπασιαρδής.2. Αθλητισμός και γυναίκα: Έξι τμήματα Δευτέρα μέχρι Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο "Α. Τρίτσης" σε ώρες που θα καθοριστούν σε συνεργασία με την υπεύθυνη στο χώρο του προγράμματος. Υπεύθυνη προγράμματος Σ. Τουλιάτου.

3. Αθλητισμός ενηλίκων: Δυο τμήματα Κλειστό Γυμναστήριο "Α. Τρίτσης" Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 19.30-21.30 υπεύθυνος προγράμματος Σ. Μπασιαρδής και ένα τμήμα κολύμβησης στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου τις ίδιες ημέρες και ώρα 20.30-21.30 με υπεύθυνο προγράμματος τον Β. Μεταξά. (Αυτό το πρόγραμμα θα λειτουργήσει μετά την επισκευή του Κολυμβητηρίου).

4. Αθλητισμό στην τρίτη ηλικία: Δυο τμήματα-Ένα τμήμα ΚΑΠΗ Αργοστολίου Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 16.00-17.00-Ένα τμήμα Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-11.00. Υπεύθυνη προγράμματος Ε. Μοσχονά.

5. Αθλητισμός στην προσχολική ηλικία: Οκτώ τμήματα στα Νηπιαγωγεία του Αργοστολίου. Υπεύθυνοι προγράμματος οι Β. Μεταξάς, Ε. Μοσχονά και Κ. Θεοδωράτου.

6. ΑΜΕΑ: Δυο τμήματα σε συνεργασία με ΔΕΚΑ-Α Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-12.00 στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και στο Κλειστό Γυμναστήριο "Α. Τρίτσης". Υπεύθυνη προγράμματος Ε. Μοσχονά.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους γυμναστές στους χώρους διεξαγωγής των προγραμμάτων.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency