Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/11/2004

Ανάσα ζωής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Ανάσα ζωής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να αποτελέσουν τα Sports Club, οι χώροι που θα δημιουργηθούν στα Ενωσιακά γήπεδα και στους οποίους θα παίζονται τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ εκτός του ΠΡΟ-ΠΟ και θα πωλούνται και προϊόντα της Εθνικής ομάδας.
Αυτό προκύπτει από την πρόταση της ΕΠΟ προς τον ΟΠΑΠ για τη δημιουργία τους και όπως φαίνεται, στόχος των Sports Club θα είναι η οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών Σωματείων της χώρας από τα αδιάθετα κέρδη του ΠΡΟ-ΠΟ και άλλων παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.
Η πρόταση έχει ήδη κατατεθεί στον ΟΠΑΠ και κοινοποιηθεί στην αναπληρώτρια υπουργό Πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Ορφανό και στις 54 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας.
Ήδη στο Νομό μας με προσπάθειες του προέδρου της ΕΠΣΚΙ Ε. Μαζαράκη, το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Φαρακλάτων βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, ένα Κέντρο το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά τα ερασιτεχνικά Σωματεία και τη ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency