Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/08/2006

18η Διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Ιονίου.

Τις εγκαταστάσεις του ιστιοπλοϊκού ομίλου της Κέρκυρας επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Ο κ. Σωτήρης Βόσδου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ιστιοπλοϊκού ομίλου κ. Τάσο Κατσιμίδη, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Βέργη και το μέλος της επιτροπής αγώνα κ. Σπ. Λαζαρόπουλο και ενημερώθηκε για την 18η διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Ιονίου η οποία ξεκινά στις 6 Αυγούστους και θα διαρκέσει 7 ημέρες. Ο κ. Κατσιμίδης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για το πρόγραμμα της ιστιοπλοϊκής εβδομάδας καθώς και τις συμμετοχές . Τριάντα έξη (36) σκάφη θα πάρουν μέρος στην διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα του Ιονίου από τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους του Αργοσαρωνικού , της Καλαμάτας ,της Κεφαλονιάς και Ιθάκης , της Κέρκυρας αλλά και της Ιταλίας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Κέρκυρας. Ακολούθως ο αντιπρόεδρος του ομίλου κ. Γιάννης Βέργης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της διοργάνωσης: Η πρώτη ιστιοδρομία θα ξεκινήσει από την Λευκίμμη της Κέρκυρας με προορισμό την Λευκάδα όπου και θα γίνει η πρώτη απονομή. Στις 8 Αυγούστου η δεύτερη, από τη Λευκάδα με προορισμό την Ιθάκη. Στις 9 Αυγούστου θα γίνει ένας μικρός αγώνας γύρω από τα νησιά της Ιθάκης. Στις 10 Αυγούστου η τελευταία διαδρομή από την Ιθάκη θα έχει προορισμό την Ζάκυνθο όπου στις 12 Αυγούστου το βράδυ θα γίνει και η τελική απονομή.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ αναφέρθηκε στις συμμετοχές οι οποίες όπως χαρακτηριστικά είπε, ξέχωρα από τον σημαντικό αριθμό ,έχουν και σημαντικές διακρίσεις τόσο στον ελλαδικό όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο. Ο κ. Βόσδου τόνισε μεταξύ άλλων : « Ο θεσμός της ιστιοπλοϊκής εβδομάδας του Ιονίου βοηθά σημαντικά στην προβολή των νησιών της Περιφέρειάς μας. Συμβάλλει ουσιαστικά στην τουριστική προβολή της Περιφέρειας αλλά και της χώρας μας. Είμαι σίγουρος ότι και φέτος η διοργάνωση θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία».

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency