Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/07/2006

Δελτίο Τύπου από την Οργανωτική Επιτροπή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων έληξε την Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2006, και άφησε άριστες εντυπώσεις. Η παρουσία των φιλάθλων ήταν εντυπωσιακή και η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχής. Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός δέχθηκε ευμενή σχόλια τόσο από αθλητές, προπονητές, διαιτητές και κομισάριους, όσο και από τους παράγοντες της FIBA και της Ε.Ο.Κ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Προέδρου της FIBA κ. Βασιλακόπουλου όπου μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής: «Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην πρώτη φάση είναι η άριστη διεξαγωγή των αγώνων σε ένα νησί το οποίο δεν είχε την οργανωτική εμπειρία τέτοιων μεγάλων γεγονότων, κάτι που αποδεικνύει ότι ο Έλληνας διαθέτει τις ικανότητες και την απαραίτητη ευθύνη. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να βαδίσει με την ΕΟΚ και την FIBA και να της αναθέτουν τέτοιες διοργανώσεις. Από πλευράς ΕΟΚ και FIBA θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Φόρτε…».

Αλλά και σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων: «Ο προκριματικός γύρος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αφού οργανωτικά πετύχαμε το άριστα». Ως αποτέλεσμα, η εθνική μας προκρίθηκε στον επόμενο γύρο όταν την τελευταία μέρα των αγώνων αποσπάσαμε νίκη από τη Ρωσία.

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της FIBA κ. Γ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος σημειωτέον είναι αυτός που εν μια νυκτί υπέγραψε την κατασκευή του Κολυμβητηρίου, και ο Γ.Γ. της Ε.Ο.Κ. κ. Τ. Τσαγκρώνης συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Γεράσιμο Φόρτε και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου κ. Νικόλα Κορσιάνο επισκέφθηκαν το Κολυμβητήριο και εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις. Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Α. κ. Λούκα Νιφοράτο ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα όσα είχε κάμει ο κ. Βασιλακόπουλος για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της FIBA συναντήθηκε με τους προπονητές των ομίλων και συνομίλησε μαζί τους.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency