Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/07/2014

1ος Δρόμος της Θηναιάς Γης [20.07.2014]

Την Κυριακή το απόγευμα για πρώτη φορά διοργανώθηκε ο πρώτος δρόμος της Θηνειάς. 

κείμενο-φωτογραφίες-βίντεο:Γιάννης Σγουρομάλλης

Αν και ήταν η πρώτη διοργάνωση πρέπει να σημειώσουμε πως όλα ήταν άψογα και προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι νοικοκυρές της περιοχής είχαν μεριμνήσει και είχαν ετοιμάσει πολύ γευστικές λιχουδιές για να κεράσουν τον κόσμο, ενώ ο καθένας μπορούσε να προμηθευτεί νερό, αναψυκτικά και χυμούς.
Στα του αγώνα στην αρχή έτρεξαν τα μικρά παιδιά σε μικρούς αγώνες δρόμου, των 200 μέτρων, ενώ στην συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση στον αγώνα για τους μεγαλύτερους. Να σημειώσουμε πως αν και ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας, σύνολο αγωνίστηκαν 140 άτομα, αριθμός διόλου αμελητέος. Πρώτος στους άντρες αναδείχθηκε ο Θωμάς Δρακόπουλος, ενώ στις γυναίκες η Βάνια Σαμόλη. 
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δρόμου, ξεκίνησε αγώνας διελκυστίνδας για μικρούς και μεγάλους, που πραγματικά έκλεψε την παράσταση, καθώς δεν είναι κάτι που το βλέπουμε κάθε μέρα. Η πολύ όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων.
Εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, και στους διοργανωτές που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Για να βρείτε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση στο facebook πατήστε εδώ
Χορηγός φωτογραφιών-βίντεο:Kouloumpis travel

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency